24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ανάληψη ευθύνης από το Ισλαμικό Κράτος για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ



Ο ύποπτος για τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ της Βρετανίας αναγνωρίστηκε και ονομάζεται Σαλμάν Αμπέντι, επιβεβαιώνουν οι βρετανικές αρχές οι οποίες επισημαίνουν «προτεραιότητα παραμένει να εξετάσουμε εάν έδρασε μόνος του ή ως μέρος ενός ευρύτερου δικτύου». Ήταν 22 ετών.

Σύμφωνα με το Reuters, δύο από τους αξιωματούχους αυτούς, που ήταν σε επαφή με τις βρετανικές αρχές, είπαν ότι ο φερόμενος ως βομβιστής ταξίδεψε στο Μάντσεστερ από το Λονδίνο με τρένο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail o Αμπέντι είχε γεννηθεί στη Βρετανία αλλά ήταν λιβυκής καταγωγής.

Γείτονές του που μίλησαν στην εφημερίδα ανέφεραν ότι το τελευταίο διάστημα συμπεριφερόταν παράξενα.

Τρομοκράτης ανατινάχτηκε σκορπώντας τον θάνατο και τον τρόμο. 

Παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς τους είχαν γεμίσει το Μάντσεστερ Αρένα για την συναυλία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας το βράδυ της Δευτέρας (22.05.2017). Ο κόσμος που ήταν στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε είχε σηκωθεί όρθιος και ετοιμαζόταν να αποχωρήσει. Νέοι άνθρωποι που μόλις είχαν περάσει μια βραδιά γεμάτη κέφι και τραγούδι.


Μέχρι που ακούστηκε ένας δυνατός τρόπος. Στο video ακούγεται αμέσως μετά μια κοπέλα να ρωτάει τι συμβαίνει, ενώ στο επάνω διάζωμα κόσμος αρχίζει να τρέχει πανικόβλητος και ακούγονται ουρλιαχτά. «Ω Θεέ μου» ακούγεται να λέει, ξαναρωτά τι συμβαίνει και τότε βλέπει κάτι που την τρομοκρατεί και βάζει τις φωνές.

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 59 τραυματίστηκαν από την φρικιαστική επίθεση βυθίζοντας όλον τον πλανήτη σε πένθος.