Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

O Σαμαράς διαμαρτύρεται για το τέταρτο μνημόνιο, ενώ ο ίδιος έφερε το τρίτο!


Στην αντεπίθεση προσπαθεί να βγει ο Α. Σαμαράς. Με μία δήλωση που αναφέρει ότι αποκαλύπτεται η μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση που γνώρισε η χώρα μας, σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός τη συμφωνία της κυβέρνησης που κατατέθηκε χθες στη βουλή.

Ο Αντώνης Σαμαράς με αυτή την παρέμβαση που δείχνει και το αίσθημα δικαίωσης που τον διακατέχει, αναφέρεται στη συρρίκνωση του ΑΕΠ της χώρας, την οποία αποκαλύπτει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα της κυβέρνησης Τσίπρα σε αντίθεση με την κατάσταση που παρέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ από τη δική του κυβέρνηση.

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού:

«-Υπουργείο Οικονομικών, Μάϊος 2014: Το εθνικό μας εισόδημα (ΑΕΠ) θα φτάσει το 2018 στα 217 δις ευρώ!
-Υπουργείο Οικονομικών σήμερα: Το ΑΕΠ μας θα φτάσει το 2018, μόλις και μετά βίας στα 188 δις ευρώ…
Δηλαδή χάνουμε 29 δις ευρώ εισοδήματος εξαιτίας της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου!
Κάθε ελληνικό νοικοκυριό γίνεται 7.000 ευρώ φτωχότερο! Και ταυτόχρονα, οι φτωχότεροι Έλληνες θα πληρώνουν επί πλέον και τα 14,2 δις ευρώ αχρείαστα μέτρα λιτότητας που τους επέβαλαν!
Με την κατάθεση του 4ου Μνημονίου μέχρι το 2021, αποκαλύπτεται σε όλους η μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση που γνώρισε ποτέ η Πατρίδα μας».

Σ.Σ. Fimotro: Όσοι διαμαρτύρονται για τα προγράμματα των Θεσμών είναι αυτοί που έφεραν τα μνημόνια στην Ελλάδα. Το ίδιο έργο θα βλέπουμε και με τον ΣΥΡΙΖΑ που έφερε το τέταρτο μνημόνιο, όταν θα είναι στην αντιπολίτευση;

fimotro.gr