24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΑΕΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-2....Χιμένεθ: «Δεν φοβηθήκαμε, χάσαμε από τα στημένα»

Ανώτερη από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού εμφανίστηκε η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, ωστόσο δύο αδράνειες.. της άμυνας αλλά και η υπεροχή των Ρώσων στο ψηλό παιχνίδι ήταν τελικά τα στοιχεία που έκριναν τον νικητή του παιχνιδιού. 

Ο Ισπανός προπονητής εμφανίστηκε φανερά ενοχλημένος σε ερώτηση σχετικά με το αν η Ένωση φοβήθηκε την αντίπαλο της ενώ πρόσθεσε με αρκετή δόση ειρωνείας πως «παίζαμε με μία ομάδα της Γ΄κατηγορίας της Ισπανίας». 

Τέλος, σχολιάζοντας την αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ στο αποψινό ματς, τόνισε πως αυτή παρά τα δύο τέρματα που δέχθηκε δεν έκανε παραπάνω από 2-3 λάθη ενώ χαρακτήρισε την επιλογή του Μπακάκη για το αριστερό άκρο της άμυνας μία κίνηση τακτικής προκειμένου να περιορίσει τα επιθετικά ατού των Ρώσων. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός: 

Για το αν το ματς χάθηκε από προσωπικά λάθη:«Μπορεί να το πει κάποιος αυτό. Ως το 45ο λεπτό ήμασταν ανώτεροι από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σε εκείνο το σημείο παραχωρήσαμε ένα παράλογο κόρνερ που θα μπορούσε να μην υπάρξει και μετά οι αντίπαλοι έδειξαν ότι είναι ανώτεροι από εμάς στα στημένα. Είναι αυτή η μία φάση του ποδοσφαίρου για αυτό πρέπει να συγχαρούμε την ΤΣΣΚΑ. Με την μπάλα στα πόδια ήμασταν ανώτεροι εμείς, όμως με την μπάλα ψηλά ο αντίπαλος». 


Για το αν φοβήθηκε και αν σεβάστηκε περισσότερο από ότι έπρεπε την ΤΣΣΚΑ: «Ποιος μπορεί να φοβήθηκε; Εξάλλου παίζαμε με μια ομάδα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας της Ισπανίας (σ.σ. ειρωνικά). Παρακαλώ να σεβόμαστε την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες. Χάσαμε από τα στημένα». 

Για το αν η επιλογή του Μπακάκη δείχνει πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στα άλλα αριστερά μπακ: «Ήταν θέμα τακτικής. Το δεξί μπακ της ΤΣΣΚΑ ήταν από τους πιο επικίνδυνους παίκτες των αντιπάλων. Ο Λόπεζ και ο Βινίσιους είναι πιο επιθετικά μπακ και καθώς επέλεξα το Μάνταλο για το αριστερό άκρο, διάλεξα τον Μπακάκη για να κλείνει τους χώρους πίσω. Ο Μπακάκης ήταν από τους διακριθέντες του σημερινού ματς». 

Για την αδυναμία της Ένωσης να πατήσει την αντίπαλη περιοχή και για τα αμυντικά προβλήματα: «Στην άμυνα δεν κάναμε περισσότερα από δύο σοβαρά λάθη από όπου προήλθαν και τα γκολ. Την περσινή χρονιά δεν δεχθήκαμε κανένα τέρμα από στημένη φάση οπότε δεν είναι κάτι που έχει επαναληφθεί. Τα τρία στόπερ της ΤΣΣΚΑ υπερίσχυσαν στον αέρα ενώ μας εμπόδισαν να κάνουμε φάσεις. Όμως μέχρι το 45ο λεπτό δεν είχαμε προβλήματα. Ο αντίπαλος δεν είχε παραπάνω από 2-3 φάσεις σε όλο το παιχνίδι και δεν βρίσκω σοβαρά αμυντικά λάθη πέρα από αυτά στα στημένα». 

Για το ότι χαρακτήρισε παράλογο το κόρνερ στη φάση του πρώτου γκολ και αν εννοούσε κάτι για τον διαιτητή: «Δεν εννοούσα κάτι για τον διαιτητή. Μίλησα μόνο για τον δικό μου ποδοσφαιριστή».