24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Απίστευτο και όμως αληθινό: Καντίνα στην Κυλλήνη ενοικιάστηκε για 127.000 ευρώ!

Όσο και αν φαντάζει απίστευτο, στην παραλία του Κάστρου Κυλλήνης, ενοικιάστηκε καντίνα έναντι του ποσού των 127.000 ευρώ, για τα επόμενα 3 χρόνια.


Περισσότερα από έξι χιλιόμετρα ακτογραμμής, αποτελούν μια από τις πιο ωραίες παραλίες στην Ηλεία.
Ilialive.gr
Κάθε καλοκαίρι η επισκεψιμότητα είναι μεγάλη, καθώς ακριβώς δίπλα βρίσκονται μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Ετσι η τιμή μιας καντίνας
έφτασε να ενοικιαστεί έναντι του ιλιγγιώδους ποσού των 127.000 ευρώ για τρία χρόνια.

Σύμφωνα με το Ilialive.gr την Πέμπτη έγινε η δημοπρασία για τις καντίνες και τις ξαπλώστρες του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και μεταξύ αυτών ήταν και οι θέσεις «Πετρέλαια» και «Καλαμιάς» στην περιοχή που κάθε χρόνο τιμάται και με την διάκριση της «Γαλάζιας Σημαίας». Φέτος δόθηκε η δυνατότητα από τα συναρμόδια υπουργεία να δημοπρατηθούν όλες οι καντίνες έως και για τρία έτη και αυτή την πρακτική ακολούθησε και ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Στην περίπτωση της θέσης «Καλαμιάς» η τιμή της καντίνας απογειώθηκε στα 110.540 ευρώ για τρία χρόνια και 16.480 ευρώ για τις ξαπλώστρες.

Σύμφωνα πάντα με το Ilialive.gr, στη γειτονική θέση «Πετρέλαια» η τιμή έφτασε τις 18.500 ευρώ για τρία χρόνια στην καντίνα και 16.480 ευρώ στις ξαπλώστρες. Στην τρίτη θέση που δημοπρατήθηκε χθες, στο λιμανάκι του Αγ. Παντελεήμονα Λεχαινών η τιμή για την καντίνα έφτασε τις 4.375 ευρώ. Η δημοπρασία για την παραλία της Μιμόζας, κηρύχθηκε άγονη, λόγω μη ενδιαφέροντος, ενώ τις επόμενες ημέρες θα δημοπρατηθούν οι καντίνες στο Μπρινιά, το Φάλαρι και το Κουνουπελάκι της δημοτικής ενότητας Βουπρασίας.