24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

...αποκάλυψε το περιβόητο εναλλακτικό σχεδιο που εξεταζε προ του αδιεξόδου η κυβερνηση του 2015

ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ Η ΕΛΛΑΔΑ...

Όλα όσα περιελάμβανε το σχέδιο Λαφαζάνη για δραχμή ρούβλια και πετρέλαιο από Βενεζουέλα!

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υποστήριξε πως στην περίπτωση που η χώρα έβγαινε από το ευρώ η Τράπεζα της Ελλάδος θα εθνικοποιείτο, «θα περνούσε στον έλεγχο των Αθηνών» και θα προχωρούσε στην εκτύπωση της νέας δραχμής. 


Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM» και τον δημοσιογράφο Ιάσονα Πιπίνη, αποκάλυψε το περιβόητο εναλλακτικό σχεδιο που εξεταζε
προ του αδιεξόδου η κυβερνηση του 2015.

Όπως τόνισε υπήρχε η δυνατότητα να τυπωθεί η νέα δραχμή στο νομισματοκοπείο και μάλιστα είχε κατατεθεί ειδικό σχέδιο για αυτό.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος το 2015 είχε συμφωνήσει με τη Ρωσία η Ελλάδα να λάβει κάποια δισεκατομμύρια ευρώ, ως προκαταβολή για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου που προωθούσε η κυβέρνηση, στην περίπτωση που η χώρα μας έβγαινε από τη ζώνη του ευρώ.

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως ήταν αυτονόητο ο ΣΥΡΙΖΑ να είχε συζητήσει και με τη Βενεζουέλα το ενδεχόμενο να προμήθευε την χώρα μας με πετρέλαιο.