Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Κωνσταντίνος Δόλογλου.


Παναγιωτάκης: Κόσμημα για την οικογένεια της ΔΕΗ

Τη θλίψη και τα συλλυπητήριά του για την πρόωρη και ξαφνική απώλεια του Κώστα Δόλογλου, αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ εκφράζει, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της Επιχείρησης, Εμμ. Παναγιωτάκης.

«Ο Κώστας Δόλογλου ήταν κόσμημα για την οικογένεια της ΔΕΗ
και με τη στάση και τη συνολική προσφορά του υπηρέτησε κατά τον βέλτιστο τρόπο το δημόσιο συμφέρον», τονίζει ο κ. Παναγιωτάκης. 
Υπήρξε αιρετό μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου Χαλανδρίου, Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας.

Ηταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.


Διετέλεσε ανώτερο στέλεχος της ΔΕΗ (Σύμβουλος Διοίκησης), Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ με υπηρεσίες σ' ολόκληρη την επικράτεια για την εξυπηρέτηση 60.000 ασφαλισμένων στους κλάδους ασφάλισης, πρόνοιας και υγείας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αρμοδιότητα σε θέματα πολιτικής εθνικής άμυνας και επιτελικού σχεδιασμού, Οικονομικός Διευθυντής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής και Έπαρχος Ικαρίας.
Μητσοτάκης: Αποχαιρετούμε έναν πιστό μαχητή της Νέας Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απώλεια του Κώστα Δόλογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Κώστα Δόλογλου. Αποχαιρετούμε έναν πιστό μαχητή της Νέας Δημοκρατίας. Υπηρέτησε την Παράταξή μας από καίριες θέσεις και πρόσφερε στα κοινά από θέσεις ευθύνης, που επάξια κατέκτησε.

Διακρινόταν πάντα για το ήθος, την ευγένεια, τη βούλησή του για προσφορά. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».


Μεϊμαράκης: Η απώλειά του αφήνει μεγάλο κενό

Συλλυπητήρια για την απώλεια του αναπληρωτή διεθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ και στενού συνεργάτη του, Κώστα Δόλογλου, ο οποίος απεβίωσε σήμερα το πρωί, έστειλε, με δήλωσή του, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Η δήλωση του κ. Μεϊμαράκη έχει ως εξής: «Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια του πολυαγαπημένου φίλου, πολύτιμου συνεργάτη και συμμαχητή Κώστα Δόλογλου. Υπήρξε ακούραστος αγωνιστής της παράταξης, άξιος πρεσβευτής των αρχών και των αξιών της και σε όλη του τη ζωή πορεύτηκε με ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα.

Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος και υπόδειγμα οικογενειάρχη. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό σε όλους μας. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα παιδιά του».