24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Νίκος Νικολόπουλος...Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο βαθύς ο βόθρος της σήψης και της διαφθοράς.

Δηλώσεις του Χριστιανοδημοκράτη Βουλευτή με αφορμή τον καταλογισμό 75 εκ. ευρώ στον Δ. Κοντομηνά για φοροδιαφυγή 

«Ποτέ δεν φανταζόμουν, όταν ο Κώστας Καραμανλής με όρισε επικεφαλής του τομέα τεκμηρίωσης σκανδάλων της ΝΔ, ότι θα ήταν τόσο βαθύς ο βόθρος της σήψης και της διαφθοράς. Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά, το μόνο που θεωρώ σίγουρο, είναι
ότι σ’ αυτό το βόθρο δυστυχώς, δεν έχει βρεθεί ακόμη ο πάτος»!

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή τον καταλογισμό 75 εκ. ευρώ για φοροδιαφυγής τον Δ.Κοντομηνά και πρόσθεσε : « Έχουν περάσει πολλά συνταρακτικά στοιχεία από τα χέρια μου. Έγγραφες καταγγελίες, αδιάσειστα στοιχεία και έγγραφα, εκθέσεις, πορίσματα, δικόγραφα, κάθε τι πίσω από το οποίο ορθώνεται και στοιχειοθετείται κι ένα σκάνδαλο.

Τη τελευταία, ιδίως, 5ετία οι κοινοβουλευτικές και άλλες παρεμβάσεις μου για να επέλθει κάθαρση στα τοπία της δημόσιας ζωής που καθορίζουν τις εξελίξεις και τη πορεία της χώρας, έχουν πολλαπλασιασθεί, αντιμέτωπος με τα ανήμερα θεριά της διαπλοκής. Με πολιτικούς, επίορκους κρατικούς λειτουργούς, «εθνικούς εργολάβους» και πιράνχας των δημόσιων ταμείων, καναλάρχες, τραπεζίτες, δικαστικούς και δημοσιογράφους.

Με μια μεγάλη «αμαρτωλή» οικογένεια, που διαφεντεύει τις τύχες και τόπου και ρυθμίζει το αμορτισέρ των κοινωνικών αναγκών και ανοχών».

Συνεχίζοντας ο ανεξάρτητος Βουλευτής υπογράμμισε: «Όταν άρχισα να τεκμηριώνω σκάνδαλα, να τοποθετούμαι δημοσίως και να τα αποκαλύπτω, να «τρέχω» στην Ευελπίδων και να τίθεμαι αντιμέτωπος με μεγαθήρια της νταβατζηδοκρατίας, πολλοί είπαν ότι θα χάσω κατά… κράτος τις μάχες και θα με «φάει το μαύρο σκοτάδι».

Αμ δε! Να που είμαι όρθιος! Κι όχι μόνο. Είμαι και πολλαπλά δικαιωμένος. Πριν μερικά χρόνια φάνταζε ακατόρθωτη η πτώση της νταβατζηδοκρατίας. Τα «τείχη» της, ο Μπόμπολας, ο Ψυχάρης, ο Κοντομηνάς, ο Αλαφούζος, ο Κοπελούζος και τόσοι άλλοι, έχοντας πολιτικά υποστηλώματα από τη «Σημιτοπαρέα» φάνταζαν «τείχη» ατσάλινα και άτρωτα. Αρκούσε, όμως, η αλαζονία τους για να μετατραπούν σε χάρτινους πύργους….

Δεν επιχαίρω, βέβαια. Δεν είναι, άλλωστε, προσωπικό το ζήτημα. Με κάποιους έχω και κοινωνικά συναναστραφεί, ωστόσο πέρα και πάνω από την κοινωνική ευγένεια, δεν ξεχνώ ότι είμαι εντολοδόχος του λαού, γι’ αυτό και οφείλω πάντα να προτάσσω όσα υπαγορεύουν η συνείδησή μου και τα συμφέροντα των πολλών».

Τις τελευταίες μέρες, ο Νίκος Νικολόπουλος έχει έναν πρόσθετο λόγο ώστε να θεωρεί ότι ο αμείλικτος πόλεμος με το σάπιο κατεστημένο του τόπου γέρνει προς την πλευρά των θαρραλέων. Όπως είναι γνωστό, έστω και με χαρακτηριστική καθυστέρηση, έγινε καταλογισμός 75 εκ. ευρώ στον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Δημ. Κοντομηνά από τη Δ’ ΔΟΥ Αθηνών για φοροδιαφυγή. Σ’ αυτή την υπόθεση ο ρόλος του Αχαιού ανεξάρτητου βουλευτή ήταν καθοριστικός, γιατί με αλλεπάλληλες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του ανέδειξε την γραφειοκρατική… απροθυμία της Δ’ ΔΟΥ Αθηνών, που κρατούσε στα συρτάρια τον έλεγχο Κοντομηνά και δεν καταλόγιζε τα οφειλόμενα!

Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε: «Ένα νέο, πειστικό αφήγημα, που θα δίνει πραγματική ελπίδα στον λαό, πρέπει να είναι απαλλαγμένο από αμαρτίες και κακουργήματα του παρελθόντος και φυσικά από τους θλιβερούς πρωταγωνιστές της διαφθοράς, της ασυδοσίας και της ατιμωρησίας. Πίσω από το «αναρίθμητο» άθροισμα των εθνικών εγκλημάτων της τελευταίας 30ετίας βρίσκονται χιλιάδες πολιτικοί, κρατικοί και ποινικοί εγκληματίες της χώρας!

Δεν θα πάει μπροστά ο τόπος αν δεν ξεμπερδέψουμε με τον εσμό της σαπίλας και της πατριωτικής «μειοδοσίας». Και τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να δεχτούν το τελειωτικό κτύπημα! Τώρα είναι η ώρα, με τα «ντιρέκτ» και τα «άπερκατ» της προδομένης κοινωνίας να πέσουν στο καναβάτσο οι ναταβατζήδες, οι επίορκοι και οι αργυρώνητοι.

Καλώ την Κυβέρνηση να αναγάγει σε πρώτιστης προτεραιότητας τον διαχωρισμό της... φύρας του τόπου από το... στάχυ της ελπίδας. Αυτή η προτεραιότητα υπαγορεύει να έλθουν στο προσκήνιο και να επισπευστούν οι διαδικασίες διερεύνησης και απονομής ευθυνών σε εκατοντάδες εγκαλούμενους της πολιτικής, επιχειρηματικής, κρατικής και δικαστικής ζωής του τόπου.

Η κοινωνία δεν ικανοποιείται με αποσπασματικές προσπάθειες. Έχει υποστεί τα πάνδεινα, γι’ αυτό και ένα μικρό αντιστάθμισμα των θυσιών της, θα είναι η .. επέκταση των φυλακών και η επιστροφή των κλεμμένων στα δημόσια ταμεία. Χωρίς εκδικητική διάθεση, αλλά με αποφασιστικότητα. Ό,τι καινούργιο γεννηθεί στην Ελλάδα, δεν μπορεί να έχει σχέση με τους καταστροφείς της, γιατί αν έχει σχέση, θα είναι θνησιγενές».