Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

ΚΑΙ ο γνωστός Ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας διεκδικητής του Δήμου Αθηναίων μετά τον ΠΑΤΟΥΛΗ


Η στόχευση του γνωστού Ποινικολόγου Βασίλη Νουλέζα, που έχει επαγγελματικά εγκατασταθεί στην πρωτεύουσα, είναι -καθώς πληροφορήθηκα- να είναι ανεξάρτητος διεκδικητής του Δήμου Αθηναίων με πολυσυλλεκτικό σχηματισμό προσωπικοτήτων, ανέργων και νέων
κυρίως ανθρώπων.Θέλει να μετατρέψει την βρώμικη Αθήνα σε ευρωπαϊκή, -από τώρα σχεδιάζει το πρόγραμμα του-, σε μια σύγχρονη και ασφαλή πόλη, χωρίς εγκληματικότητα, σε κέντρο πολιτισμού και τέχνης.

 Θέλει να διεκδικήσει με δημοψήφισμα την επιστροφή των Καρυάτιδων από το βρετανικό Μουσείο. Να φέρει με συλλογική παρέμβαση και υπογραφές των Αθηναίων, του ΟHΕ και τής UNESCO, τους Ολυμπιακούς Αγώνες πάλι στο Καλλιμάρμαρο στο Παναθηναϊκό Στάδιο, εκεί που ανήκουν.Να φτιάξει μια ανθρώπινη λειτουργική και γεμάτη

ποδήλατα πόλη. Να αναδείξει ορθολογικότερα τα μνημεία και την ιστορία της Αθήνας παγκόσμια. Να την γεμίσει με πράσινο και πάρκα, να κατεδαφίσει ότι παράνομο κτίσμα δίνει άσχημη εικόνα στον επισκέπτη.

Ο οραματισμός και η δραστηριότητα του Κατερινιώτη διακεκριμένου ποινικολόγου Βασίλη Νουλέζα για τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου των Αθηναίων, αναμένουμε να δούμε κατά πόσο θα πραγματοποιηθεί, κάτι που του ευχόμαστε ολόψυχα, διότι κάθε Δήμος χρειάζεται ανθρώπους με οραματισμό και πιστότητα σε ότι υπόσχονται να πράξουν.

Φιλοδοξεί ο κ. Νουλέζας να κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων για διαπολιτισμική συνεργασία και να αναβαθμίσει τις φτωχές γειτονιές. Να καταπολεμήσει την ανεργία και την διάδοση των Ναρκωτικών που πλήττουν την νεολαία.