24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

ΠΑΕ Ηρακλής....Σοβαρές καταγγελίες Κωφίδη! "Μας εξαπάτησαν"!

Ο υπεύθυνος ακαδημιών της ΠΑΕ Ηρακλής, Σάββας Κωφίδης, μιλώντας στο "Metropolis 95,5"
αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα...

Μεταξύ άλλων είπε:

«Είμαστε όλοι με την ίδια απορία. Γιατί το έκανε αυτό ο Παπαθανασάκης. Για ποιο λόγο διέλυσε την ομάδα. Ο κόσμος κατάλαβε τι γίνεται και τον έδιωξε μακριά, αλλά την ομάδα δεν την άφησε. Απορώ με την
ΕΠΟ και τη Λίγκα. Δεν έβλεπαν τι γινόταν; Η Πολιτεία που ήταν;

Ο Καγιούλης με εξαπάτησε. Ενώ συμφωνήσαμε οι ακαδημίες να λειτουργούν αυτόνομα, με ξεχωριστό ταμείο και τα έσοδα να πηγαίνουν για τις ανάγκες μας, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Δεν ξέρω που πήγαιναν τα χρήματα. Ίσως σε χρέη της ΠΑΕ.

Ποιον να πάρω τηλέφωνο; Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα προσπαθούσαμε να το λύσουμε εγώ με την κ. Ευγενία από τα γραφεία. Τους έπαιρνα τηλέφωνο και ο ένας με παρέπεμπε στον άλλο.

Δεν μπορούν να λειτουργήσουν τώρα οι ακαδημίες. Δεν έχουμε τίποτα. Δεν έχουμε αντικείμενο δουλειάς. Δεν υπάρχει ρεύμα, δεν υπάρχει νερό, δεν έχουμε γήπεδο, δεν υπάρχει τίποτα. Όλοι είναι απλήρωτοι. Οι προπονητές έχουν να πληρωθούν από οκτώ ως δεκαοκτώ μήνες. Εγώ για παράδειγμα είμαι 18 μήνες απλήρωτος…».