24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

ΝΤΡΟΠΗ... τραγική εικόνα στη Γλυφάδα....ΜΑΓΚΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΓΙΑ ΔΡΟΣΙΑ

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, έστειλε επιστολή στη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ Α.Ε., για την τραγική εικόνα που παρουσιάζουν σε διαρκή βάση οι γραμμές 

του τραμ στη Γλυφάδα.
Μάλιστα όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος κατά μήκος των 

γραμμών του Τραμ που διέρχονται από την παραλία και στη συνέχεια τέμνουν κάθετα το εμπορικό μας κέντρο, η εικόνα παραπέμπει περισσότερο σε ζούγκλα και λιγότερο σε πολιτισμένη πόλη.


«Η περιοχή είναι ευθύνη της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. και ο Δήμος δεν επιτρέπεται να παρέμβει. Επανειλημμένως την τελευταία τριετία έχουμε ζητήσει τον καθαρισμό του χώρου», προσθέτει.
«Αξιότιμοι κύριοι,

Σας αποστέλλουμε φωτογραφίες με την εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα οι γραμμές του Τραμ στη Γλυφάδα και στις οποίες αποτυπώνεται η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε ένα από τα πλέον κεντρικά και δυστυχώς το πιο παρατημένο σημείο της πόλης μας.

 Παρότι επανειλημμένα σας έχουμε οχλήσει για το ζήτημα αυτό, ουδείς έχει ενδιαφερθεί για την επίλυσή του. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε άλλο αυτή την κατάσταση, που θίγει μια ολόκληρη τοπική κοινωνία. Οι εικόνες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα αυτού.

Τονίζουμε ότι ο Δήμος Γλυφάδας καταβάλλει καθημερινά πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε η πόλη, σε όλο το μήκος και πλάτος της και σε κάθε γωνιά της, να είναι κατά το δυνατό καθαρή, ευπρεπισμένη και νοικοκυρεμένη. Ως αποτέλεσμα, κατά γενική ομολογία, κανένα σημείο δεν έχει μείνει παρατημένο, εκτός από μία θλιβερή εξαίρεση: Κατά μήκος των γραμμών του Τραμ που διέρχονται της Διαδόχου Παύλου στην παραλία και στη συνέχεια τέμνουν κάθετα το εμπορικό μας κέντρο, η εικόνα παραπέμπει περισσότερο σε ζούγκλα και λιγότερο σε πολιτισμένη πόλη!


Κατά μήκος της Διαδόχου Παύλου και της οδού Α. Μεταξά, που είναι περιοχή ευθύνης της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. και ο Δήμος δεν επιτρέπεται να παρέμβει, τα κάθε λογής φυτά μεγαλώνουν ανεξέλεγκτα και η φροντίδα και η περιποίηση είναι λέξεις ξεχασμένες από καιρό. Επανειλημμένως την τελευταία τριετία έχουμε ζητήσει τον καθαρισμό του χώρου, 




που έχει σταθερά την τραγική αυτή εικόνα, ενώ όταν έχουμε προσπαθήσει να τον καθαρίσουμε με ίδια μέσα, η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. μας έχει απαγορεύσει να το πράξουμε… Ακόμα και όταν δεχθήκατε να καθαρίσει το δικό μας συνεργείο, με την επίβλεψη δικού σας ανθρώπου, πάλι ήρθαμε σε αδιέξοδο γιατί ο άνθρωπος αυτός «εξαφανίστηκε»!

Τρία χρόνια προσπαθειών από πλευράς μας έχουν καταλήξει στο κενό. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να γίνει περαιτέρω ανεκτή, όχι μόνο για λόγους αισθητικής, αλλά και για λόγους δημόσιας υγείας και ασφάλειας, ιδίως κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών. Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας, για τον ευπρεπισμό των γραμμών του Τραμ στη Γλυφάδα και του περιβάλλοντος χώρου αρμοδιότητάς σας, είτε με δικά σας μέσα είτε μέσω εξουσιοδότησης στο Δήμο Γλυφάδας ώστε να καθαρίζουμε όλο το χώρο κατά μήκος των γραμμών του Τραμ που διέρχονται από την πόλη μας.

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια, ενώ δηλώνουμε ότι θα διεκδικήσουμε νομικά τα τέλη διέλευσης του τραμ από τη Γλυφάδα τα οποία ουδέποτε μας έχουν αποδοθεί τα τελευταία 15 χρόνια».