24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Διέσυρε την Παρτιζάν μέσα στο Βελιγράδι ο Θρύλος!

Για πλάκα έπαιξε τους Σέρβους Ο Ολυμπιακός που κέρδισε με 1-3…
Ο Ολυμπιακός πάτησε κάτω την Παρτιζάν

Τι και αν έπαιζαν οι Σέρβοι στην έδρα τους. Τι και αν έβριζαν στα… Ελληνικά τον Ολυμπιακό! Τι και αν είχε στο πλευρό της καμιά 20αριά βλαμμένους ΠΑΟΚτσήδες που… πανηγύριζαν υπέρ των Σέρβων! Ο Ολυμπιακός πάτησε κάτω την Παρτιζάν, την κέρδισε για πλάκα με 3-1 μέσα
στην Σερβία και πάει φουλ για τους ομίλους του Champions League. Δυο γκολ ο Μπεν και ένα ο Εμενίκε για τη μεγάλη νίκη του Θρύλου. Δεν καταλαβαίνει από έδρες ο Ολυμπιακός.

 Όπως αναφέρει ο sport-fm.gr, με εξαιρετική εμφάνιση μέσα στο Βελιγράδι, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν… πλάκα στην Παρτίζαν (1-3) και έχουν ήδη το μυαλό τους στην κλήρωση για τα πλέι οφ του Champions League.

«Έλαμψε» ο Μπεν που σκόραρε δις, με το δεύτερο τέρμα του να είναι φανταστικό, ενώ ο Εμενίκε, που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς, έβαλε στις καθυστερήσεις το κερασάκι στην τούρτα! Ο Ταουάμπα είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους Σέρβους που είχαν πολύ καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, ενώ στο διάστημα του ημιχρόνου έκαναν μικροεπεισόδια, πετώντας αρκετά αντικείμενα στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Εξαιρετικό ματς από τους Οφόε και Κούτρη, σταθερός ο Ρέτσος που κάλυπτε και τα λάθη του κακού Ρομαό. Τυπική διαδικασία φαίνεται πως είναι πλέον η ρεβάνς σε μια εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους Πειραιώτες να σκέφτονται ήδη την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Έτσι ξεκίνησε ο Ολυμπιακός
Η ατυχία χτύπησε τον Ολυμπιακό πριν ξεκινήσει το ματς. Ο Φορτούνης ένιωσε ενοχλήσεις στο στομάχι, με τον Μπέσνικ Χάσι να τον αντικαθιστά με τον Σεμπά. Ο Καπίνο ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Φιγκέιρας και Κούτρη να είναι τα δύο μπακ. Ο Ρομαό προτιμήθηκε από τον ανέτοιμο Βούκοβιτς και παρτενέρ του στα στόπερ ήταν ο Ρέτσος. Ο Σιώπης ξεκίνησε στα χαφ, παρέα με τον Οφόε, με τους Σεμπά, Καρσελά να είναι τα εξτρέμ και ο Μάριν να παίζει πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπεν.

Το ματς
Με διάθεση να πάρει αυτός τα ηνία του αγώνα μπήκε στο ματς ο Ολυμπιακός. Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό, ο Μπεν πέρασε την κάθετη στον Καρσελά αλλά ο Τσίρκοβιτς τον έκοψε πριν εκτελέσει. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν τους αντιπάλους τους, έκλεβαν μπάλες και προσπαθούσαν να βρουν χώρους για να επιτεθούν. Και κάπως έτσι, έφτασαν στο εκτός έδρας γκολ. Ήταν το 6ο λεπτό όταν ο Μπεν έκλεψε την μπάλα, άνοιξε στο πλάι για τον Μάριν, ο οποίος τον βρήκε ξανά μέσα στην περιοχή και ο φορ από τις Κομόρες με ωραίο τελείωμα έγραψε το 1-0.

Η χαρά των «ερυθρόλευκων», όμως, κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά. Ο Γιάνκοβιτς έκανε το παράλληλο -με την εστία- γύρισμα, ο Ταουάμπα την προβολή με τον Καπίνο να αποκρούει αλλά για κακή του τύχη η μπάλα χτύπησε ξανά στα πόδια του Ταουάμπα, καταλήγοντας στα δίχτυα για το 1-1. Αυτό το γκολ λειτούργησε… ευεργετικά για τους Σέρβους, που πήραν τα ηνία και ανέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι Πειραιώτες έριξαν αισθητά την απόδοσή τους, παρουσιάζοντας αρκετά κενά στην αμυντική τους γραμμή.


Οι πρωταθλητές Ελλάδας, λόγω και της απουσίας του Φορτούνη, δυσκολεύονταν να κρατήσουν και να κυκλοφορήσουν την μπάλα, με τους γηπεδούχους να κάνουν αρκετά κλεψίματα και να βρίσκονται συνεχώς σε θέση επίθεσης. Στο διάστημα 28’-30’ η Παρτίζαν απείλησε δύο φορές αλλά το σουτ του Μίλετιτς έδιωξε ο Ρομαό και στη συνέχεια ο Καπίνο μπλόκαρε την κεφαλιά του Τσίρκοβιτς. Το υπόλοιπο τέταρτο του πρώτου μέρους, πάντως, οι παίκτες του Χάσι το έβγαλαν χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς ανταποκρινόταν σωστά στην πίεση της Παρτιζάν.

Τα όσα τραγικά έγιναν στο ημίχρονο, με τα πολλά αντικείμενα που έπεσαν προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, φαίνεται πως πείσμωσαν τους «ερυθρόλευκους». Οι Πειραιώτες μπήκαν με τα… μπούνια στην επανάληψη και άγγιξαν το δεύτερο γκολ στο 49’. Σεμπά και Μπεν συνδυάστηκαν εξαιρετικά, με τον πρώτο να γίνει ξανά κάτοχος της μπάλας και να μπαίνει μέσα στην περιοχή αφήνοντας… πίσω τους αντιπάλους του, αλλά το πλασέ του ήταν κακό και ο Κλιάγιτς κατάφερε να διώξει. Δύο λεπτά μετά, πάντως, η Παρτίζαν απάντησε στις ευκαιρίες αλλά το διαγώνιο σουτ του Λεονάρντο μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έβγαζαν αρκετή ενέργεια στις αρχές της επανάληψης, είχαν διάθεση και χτύπησαν στο 56ο λεπτό σε μια γρήγορη αντεπίθεση. Ο Μπεν έγινε κάτοχος της μπάλας, μπήκε μέσα στην περιοχή και μετά τις διαδοχικές του προσποιήσεις, με φανταστικό πλασέ στο απέναντι «Γ» έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους».

Ο Οφόε ήταν εξαιρετικός στον άξονα και παρέα με τον Σιώπη είχαν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο, ενώ ο Κούτρης έκανε φοβερή εμφάνιση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Μπεν κρατούσε την μπάλα όσο έπρεπε, ενώ ο Καρσελά με τις ατομικές του προσπάθειες «τσίμπαγε» κάρτες από τους αντιπάλους του. Όσο τα λεπτά περνούσαν πάντως, οι Σέρβοι ανέβαζαν την πίεσή τους.

Ο Ολυμπιακός έδειχνε να αντέχει, κρατούσε γερά και σπαταλούσε όσο μπορούσε τον χρόνο για να λήξει το ματς. Βρήκε δε την ευκαιρία να «κλειδώσει» στις καθυστερήσεις του αγώνα την υπόθεση πρόκριση. Ο Φιγκέιρας με φοβερή μπαλιά «τρύπησε» την αντίπαλη άμυνα, με τον Εμενίκε να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ, να περνάει και τον Κλιάγιτς και σε κενή εστία να διαμορφώνει το τελικό 3-1 για την ομάδα του, στέλνοντάς την στα πλέι οφ του Champions League.