24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

«Συμφώνησαν Παρί-Νεϊμάρ»! Ηταν κάτι αναμενόμενο πλέον απ' όλες τις πλευρές.

Σύμφωνα με το έγκυρο «RMC», ο Βραζιλιάνος έδωσε το «πράσινο φως» στους Παριζιάνους και αυτοί πρέπει να βρουν τρόπο να διαχειριστούν 

με βάση το «FFP» τα 222 εκατ. της ρήτρας και τον τεράστιο μισθό του παίκτη.
Ηταν κάτι αναμενόμενο πλέον απ' όλες τις πλευρές. Μέχρι και η στάση της Μπαρτσελόνα προδίδει ότι ο Νεϊμάρ δεν θα μείνει. Και τώρα βγήκε το έγκυρο ραδιόφωνο του «RMC» και έβγαλε πρώτο ότι ο Βραζιλιάνος δεν θα το σκεφτεί άλλο, έχοντας πάρει την απόφαση να μετακομίσει στο Παρίσι και τα έχει βρει σε όλα με την Παρί.

Αυτό βέβαια είναι το ένα σκέλος της υπόθεσης, που αναμένεται να εξελιχτεί στην ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών. Το άλλο που απομένει να διευθετηθεί, είναι η κατάθεση της ρήτρας των 222 εκατ. ευρώ. Και αυτό δεν είναι δύσκολο να γίνει ως πληρωμή, αλλά υπάρχουν νομικά κενά που αφορούν το Financial Fair Play και τα χρήματα που μπορεί να αιτιολογήσει ετησίως ως πληρωμή στην εφορία η Παρί.

Πάνω σε αυτό, αλλά και στον τεράστιο μισθό που θα λάβει ο παίκτης (30 εκατ. ευρώ ετησίως για πέντε χρόνια), εργάζεται πυρετωδώς το νομικό και το οικονομικό τμήμα της γαλλικής ομάδας και επεξεργάζεται διάφορες λύσεις, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση και να γίνει το τεράστιο μπαμ.