Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

NΔ για τις αλλαγές στο λύκειο: Ο Τσίπρας κορόιδεψε μαθητές και γονείς

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση, σχετικά με τις ανακοινώσεις του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.Αναλυτικά τι αναφέρει η τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Κεραμέως:

«Αρχές Μαΐου, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε την κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων.

Χθες, δύο μήνες μετά, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής παρουσίασε το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, που θα βασίζεται, σε τι άλλο; Μα στις πανελλαδικές εξετάσεις!

Ο κ. Τσίπρας κορόιδεψε τους μαθητές και τους γονείς τους παίζοντας με την ψυχολογία των παιδιών.Αντί για πραγματικό ενδιαφέρον για την παιδεία, τους νέους και την προοπτική τους, η κυβέρνηση, με πρωτοφανή ανευθυνότητα και υποκρισία, επιδίδεται σε μικροκομματικά παιχνίδια».
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση, σχετικά με τις ανακοινώσεις του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αναλυτικά τι αναφέρει η τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Κεραμέως: «Αρχές Μαΐου, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε την κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων. Χθες, δύο μήνες μετά, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής παρουσίασε το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, που θα βασίζεται, σε τι άλλο; Μα στις πανελλαδικές εξετάσεις! Ο κ. Τσίπρας κορόιδεψε τους μαθητές και τους γονείς τους παίζοντας με την ψυχολογία των παιδιών. Αντί για πραγματικό ενδιαφέρον για την παιδεία, τους νέους και την προοπτική τους, η κυβέρνηση, με πρωτοφανή ανευθυνότητα και υποκρισία, επιδίδεται σε μικροκομματικά παιχνίδια».