24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

NΔ για τις αλλαγές στο λύκειο: Ο Τσίπρας κορόιδεψε μαθητές και γονείς

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση, σχετικά με τις ανακοινώσεις του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.



Αναλυτικά τι αναφέρει η τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Κεραμέως:

«Αρχές Μαΐου, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε την κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων.

Χθες, δύο μήνες μετά, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής παρουσίασε το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, που θα βασίζεται, σε τι άλλο; Μα στις πανελλαδικές εξετάσεις!

Ο κ. Τσίπρας κορόιδεψε τους μαθητές και τους γονείς τους παίζοντας με την ψυχολογία των παιδιών.



Αντί για πραγματικό ενδιαφέρον για την παιδεία, τους νέους και την προοπτική τους, η κυβέρνηση, με πρωτοφανή ανευθυνότητα και υποκρισία, επιδίδεται σε μικροκομματικά παιχνίδια».
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση, σχετικά με τις ανακοινώσεις του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αναλυτικά τι αναφέρει η τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Κεραμέως: «Αρχές Μαΐου, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε την κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων. Χθες, δύο μήνες μετά, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής παρουσίασε το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, που θα βασίζεται, σε τι άλλο; Μα στις πανελλαδικές εξετάσεις! Ο κ. Τσίπρας κορόιδεψε τους μαθητές και τους γονείς τους παίζοντας με την ψυχολογία των παιδιών. Αντί για πραγματικό ενδιαφέρον για την παιδεία, τους νέους και την προοπτική τους, η κυβέρνηση, με πρωτοφανή ανευθυνότητα και υποκρισία, επιδίδεται σε μικροκομματικά παιχνίδια».