24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Η Μπαρτσελόνα θα καταγγείλει την Παρί στην UEFA για τον Νεϊμάρ

Οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένοι να προσφύγουν στην UEFA, σε περίπτωση που η Παρί Σεν Ζερμέν καλύψει τη ρήτρα και ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Νεϊμάρ, με την αιτιολογία πως οι Γάλλοι παραβιάζουν τους κανονισμούς του Financial Fair Play.

Έτοιμη να προσφύγει στην UEFA είναι η Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που η Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώσει την μεταγραφή του Νεϊμάρ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», oι Καλατανοί θεωρούν πως μία τέτοια κίνηση παραβιάζει τους κανονισμούς του Financial Fair Play, καθώς καμία ομάδα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει cash ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Γι’ αυτό το λόγο, το νομικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα» καταστρώνει τα επόμενα σχέδιά του, με στόχο να ακυρώσει την μεταγραφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ. Μάλιστα, οι διοικούντες την «Μπάρτσα» είναι διατεθειμένοι να τραβήξουν το σχοινί στα άκρα, καλώντας την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αποκλείσει τη γαλλική ομάδα απ’ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πληρώσει ήδη μία φορά υψηλό πρόστιμο για παραβίαση των κανονικών του Financial Fair Play, το οποίο σημαίνει πως είναι υπότροπη. Θυμίζουμε πως η ρήτρα του Νεϊμάρ ανέρχεται στα 222.000.000 ευρώ, με τους διοικούντες την Παρί να αναζητούν τρόπους προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή δίχως να προκύψει ζήτημα με την παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.