24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Κραυγή απόγνωσης αλλά και καταγγελίες για τον δήμαρχο Πέλλας.....Όταν καλύπταμε τις μαμουνιές σου ήμασταν καλοί;

Δημος Πέλλας.... Κραυγή απόγνωσης απολυμένου συμβασιούχου –Tι καταγγέλλει για τον δήμαρχο...

Κραυγή απόγνωσης 
αλλά και καταγγελίες για τον δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο  που υπέγραψε την απόλυσή του στην περασμένη Παρασκευή περιέχει κείμενο συμβασιούχου του δήμου στην τοπική εφημερίδα «Λόγος της Πέλλας»

Αναλυτικά:

Κύριε Στάμκο που θέλεις να διοικείς την πόλη μου, βγες και πες
στους δημότες σου πως με κρατούσες ήσυχο. Βγες και πες για το πρόστιμο της Αλεξάνδρειας

(αλήθεια από εκείνον τον χειμώνα έβαλες μουσαμά στα φορτηγά σου; ). Όπως κρύφτηκες τότε, έτσι κρύβεσαι και τώρα. 

Κύριε Στάμκο πες στους δημότες σου τι δουλειές κάνεις με τα ΚΤΕΟ της περιοχής και σου δίνουν αδεια στις σκοτώστρες σου. Βγες και πες γιατί όλα τα αυτοκίνητα εδώ και πολλά χρόνια πηγαίνουν σε ένα συγκεκριμένο συνεργείο; 

Δεν υπάρχουν άλλοι δημότες με συνεργεία; Βγες και πες γιατί κάποιοι οδηγοί έχουν να ανέβουν ενα μήνα σε αυτοκίνητο και κάθονται στα παγκάκια του γκαράζ. Μήπως επειδή κανένα αμάξι δεν εχει δελτίο καταλληλότητας; Τι του είπες αυτουνού; ” εεεε, τι, τα θέλετε όλα τέλεια; ”. Τι περιμένεις, να θρηνήσουμε νεκρούς;

 Κύριε Στάμκο πες στον κόσμο γιατί τα αυτοκίνητα σου έχουν γεμίσει βρωμοζουμια σε όλη την πολη; Με τι αυτοκίνητο κουβαλάς καύσιμα στον ΧΥΤΑ; Έχεις αυτοκίνητο μεταφοράς καυσίμων; Δε σε ενδιαφέρει αν πάθει κατι ο υπάλληλος που τα καβαλάει με το ντάτσουν με τις πατάτες; Αδιαφορείς για αυτόν λόγω των πολλαπλών αναφορών που σου έχει κάνει;

 Κυριε Σταμκο γιατί φαγώθηκες να μας στείλεις σπίτι; Γιατι επέβαλες στον πρόεδρο να μας στερήσει τον λόγο; Επειδή είμαστε κακά παιδιά; Όταν καλύπταμε τις μαμουνιές σου ήμασταν καλοί; Και ενα άσχετο, αλλά σχετικό. Ήρθαν κατι φιλοι απο Ελβετια και ειπα να τους δείξω την πόλη μου. Τους πήγα στο Φιλίππειο και ντράπηκα. Έχεις δει τον δρόμο; 

Πρέπει να καταλάβεις οτι ο Χειμώνας πέρασε. Πέρασαν και τα καρναβάλια. Δεν είσαι πλέον δήμαρχος της Παραμυθούπολης. Είσαι δήμαρχος μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής πόλης και αν το καταλάβεις αυτό, θα κάνεις τους συνδημότες σου να νιώθουν περήφανοι και όχι ρεζίληδες.

Δημήτρης Βασιλειάδης

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ  ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
Δεν δέχεται μόνο καταγγελίες ότι πετάει στο δρόμο συμβασιούχους για ψηφοθηρικούς λόγους η δημοτική αρχή Πέλλας, αλλά και ότι δεν τους αφήνει να μιλήσουν στο δημοτικό συμβούλιο.

Εξοργισμένος με τη στάση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου που τον «φίμωσε», όπως καταγγέλλει, συμβασιούχος οδηός καυτηριάζει με αιχμηρότατο τρόπο το «απαγορευτικό» στην τοποθέτηση, περιγράφοντας με τα παρακάτω όσα συνέβησαν (δείτε στο τέλος σχετικό βίντεο – στο 28.52):

«Η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας είχε ως πρώτο θέμα την ιεράρχηση αναγκών τακτικού προσωπικού η οποία αφορά προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που θα γίνουν στο μέλλον στον δήμο μας.

Εκεί λοιπόν ετέθη και το θέμα για το μέλλον των συμβασιούχων που καλύπτουν αυτές τις ανάγκες σήμερα.

Θεωρώντας ότι το θέμα με αφορά άμεσα επειδή είμαι ένας από αυτούς, ζήτησα να κάνω μια ολιγόλεπτη παρέμβαση, όπως αυτές που γίνονται πολύ συχνά στο συμβούλιο από ενδιαφερόμενους.

Με έκπληξή μου όμως άκουσα τον πρόεδρο να μου απαγορεύει να μιλήσω, επειδή όπως είπε ήξερε για ποιο θέμα ήθελα να μιλήσω -μέντιουμ;- και ότι “δεν τίθεται” τέτοιο θέμα.

Συγχαρητήρια κύριε Πασσαλή.

Και επειδή το περιστατικό συνέβη 24 Ιουλίου, ημέρα αποκατάστασης της Δημοκρατίας, σας εύχομαι και Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δημήτρης Βασιλειάδης, συμβασιούχος οδηγός απορριμματοφόρου».