ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Καλαντζής..... «Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσεις να αποκαταστήσει την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου αν εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΟ έδωσε ο Γιώργος Καλαντζής.


Ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Ομοσπονδίας και πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. αναφέρθηκε

 σε «νεόκοπους παράγοντες που αναλαμβάνουν τις τύχες μεγάλων ΠΑΕ», ενώ συμφωνεί με τον αντίπαλό του, Βαγγέλη Γραμμένο, στο «αγκάθι» της ύπαρξης ατόμων που έχουν τη νοοτροπία του χαλίφη.

Παράλληλα, στάθηκε στο θέμα της ανεξαρτησίας του, αν και τόνισε ότι όλα θα αποδειχθούν με έργα και όχι στα λόγια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη «Sportday»:

Για το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πώς όμως να αποκατασταθεί η αξιοπιστία του όταν νεόκοποι παράγοντες που αναλαμβάνουν τις τύχες μεγάλων ΠΑΕ χρησιμοποιούν μεθόδους χειρότερες από αυτές των προηγούμενων χρόνων που κατηγορούσαν. Θυμίζουν τον Ιζνογκούντ που ήθελε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη».

Για το βαθμό της ανεξαρτησίας του: «Η απάντησή μου θα δοθεί εφόσον εκλεγώ, με πράξεις κι έργα. Στα λόγια είμαστε όλοι ικανοί. Τουλάχιστον στην πράξη έχω αποδείξει ως αντιπρόεδρος της Βουλής ότι δεν ξεχώριζα ποτέ τους βουλευτές με βάση την κοινοβουλευτική τους ομάδα. Ισονομία και ισοπολιτεία. Εγώ το εφάρμοσα στην Ελληνική Βουλή, το ίδιο θα κάνω και στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το αν η έλευση ξένου αρχιδιαιτητή και οι απολύσεις στην ΕΠΟ αρκούν για την επίλυση των προβλημάτων: «Καταρχήν εύχομαι να μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές. Όχι, δεν αρκούν αυτά. Επαναλαμβάνω ότι είτε εγώ εκλεγώ, είτε ο κ.Γραμμένος οφείλουμε να αποδείξουμε με πράξεις κι έργα ότι δεν έχουμε εξαρτήσεις κι ότι δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε τις φθαρμένες μεθόδους του παρελθόντος. Η νέα διοίκηση πρέπει και να θέλει και να μπορεί να το αποδείξει».

Για τον Βαγγέλη Γραμμένο: «Η εικόνα που μου έχει μεταφερθεί από τη Θεσσαλονίκη είναι ότι πρόκειται για έναν αξιοπρεπή παράγοντα και σοβαρό άνθρωπο. Στο χέρι του, αν εκλεγεί, να αποδείξει ότι είναι κι ανεξάρτητος. Τώρα, αν η χρόνια ενασχόλησή του με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ΕΠΣ Μακεδονίας, ως άμεσος συνεργάτης του κ.Ψωμιάδη μπορεί να θεωρηθεί ως καλή ή κακή, δεν γνωρίζω».