ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Τραγικό: Ο στρατιώτης στην Οινόη φορούσε ακουστικά και δεν άκουσε το τρένο!

Τραγικές διαστάσεις λαμβάνει το φρικτό δυστύχημα με θύμα έναν νεαρό στρατιώτη που βρήκε το θάνατο όταν παρασύρθηκε το πρωί της Πέμπτης από τρένο στο σιδηροδρομικό σταθμό της Οινόης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νέος δεν άκουσε το τρένο που τον πλησίαζε γιατί στα αυτιά του φορούσε ακουστικά!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχείας χρησιμοποιήσε το ηχητικό σήμα για να ειδοποιήσει τους δύο νέους που είδε μπροστά του.

Αντίθετα με τον άτυχο νέο που έχασε τη ζωή του, ο συνάδελφος του που δεν φορούσε ακουστικά άκουσε την κόρνα και πρόλαβε να «βουτήξει» με αποτέλεσμα να υποστεί μόνο ελαφριά τραύματα αν και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται.

Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού οι δύο στρατιώτες, που κατά πληροφορίες ήταν νεοσύλλεκτοι, είχαν λάβει άδεια από τη μονάδα Τεθωρακισμένων της Αυλώνας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το δυστύχημα συνέβη σε μια σγροφή που υπάρχει γέφυρα και ελαφριά στροφή.Τον άτυχο νέο απεγκλώβισε, δυστυχώς, νεκρό κλιμάκιο της πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο.