24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική... Ηλεκτρονικό μήνυμα προειδοποιεί για επίθεση σε ξενοδοχείο της Κρήτης

Μεγάλο προβληματισμό προκαλεί στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και σε η αποστολή ενός ιδιαιτέρως περίεργου και απειλητικού e-mail που εστάλη από το εξωτερικό.


Το ύποπτο e-mail, όπως γράφει η εφημερίδα «Πατρίς» προειδοποιεί για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση στην Κρήτη.

Το e-mail εστάλη χθες από τη Σουηδία προς τουριστικό γραφείο της χώρας και ο αποστολέας του ανέφερε... ότι θα γίνει βομβιστική επίθεση σε ξενοδοχείο σε τουριστική περιοχή του νησιού.

Το απειλητικό e-mail στη συνέχεια εστάλη στην Αγγλία και από κει στην Ελλάδα και την Κρήτη. Όπως ήταν αναμενόμενο, ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία για το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μηνύματος που έστειλε ο άγνωστος αποστολέας.

Υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ που μίλησαν στην εφημερίδα Πατρίς» τόνισαν: «Παρακολουθούμε με πολλή προσοχή την υπόθεση η οποία μπορεί να είναι από μια κακόγουστη φάρσα ως ένα πολύ σοβαρό προειδοποιητικό μήνυμα».

Αυτό που προβληματίζει τις αρχές είναι για ποιο λόγο κάποιος να στείλει αυτό το e-mail σε ιδιωτική επιχείρηση στη Σουηδία (εστάλη πρώτα σε τουριστικό γραφείο) και όχι σε αστυνομική αρχή είτε της σκανδιναβικής χώρας είτε της Ελλάδος.