24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από νοσοκομείο στην Στοκχόλμη

Πληροφορίες για τρεις τραυματίες - Το συμβάν δεν σχετίζεται με τρομοκρατική επίθεση, σύμφωνα με την αστυνομία

Τουλάχιστον τρία άτομα πιστεύεται ότι τραυματίστηκαν όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε το μεσημέρι της Τρίτης πάνω σε πεζούς, έξω από νοσοκομείο της Στοκχόλμης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από το Capio Vårdcentral Högdalen, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα της σουηδικής πρωτεύουσας.

Ο αριθμός των ανθρώπων που παρασύρθηκαν από το όχημα δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί από τις αρχές ούτε και η σοβαρότητα των τραυμάτων τους. Όπως μετέδωσαν κάποια από τα τοπικά μέσα, ο ένας εκ των τραυματιών μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε κοντινή κλινική.

Η αστυνομία πάντως, σε μια σύντομη ενημέρωσή της, διευκρίνισε ότι το συμβάν δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία. Ειδικότερα, ένας εκπρόσωπός της φέρεται να δήλωσε σε σουηδική εφημερίδα ότι το όχημα οδηγούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία πάτησε λάθος πεντάλ με αποτέλεσμα να παρασύρει τον κόσμο που ήταν στο πεζοδρόμιο και να «καρφωθεί» στην πρόσοψη του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σουηδική πρωτεύουσα τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα και οι αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή για τρομοκρατικό χτύπημα. Η ανησυχία είναι ακόμα πιο έντονη μετά από την τρομοκρατική επίθεση του περασμένου Απριλίου, κατά την οποία ένα κλεμμένο φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε πέντε ανθρώπους έξω από εμπορικό κέντρο.