ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

«Οριστικό: Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Εμπαμπέ»!

Βόμβα από τη «Marca»! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισπανών, το αδύνατο γίνεται πραγματικότητα, αφού η Μονακό συμφώνησε σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαμπέ.

Έτοιμη να ταράξει ακόμα μια φορά τα μεταγραφικά… ύδατα είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του Νεϊμάρ, φέρεται να συμφώνησε με τη Μονακό για τον Κιλιάν Εμπαμπέ. 

Όπως αποκαλύπτει
η «Marca», η Μονακό δέχθηκε να μπει σε διαπραγματεύσεις και αφού συμφώνησε άμεσα σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν, βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και το μόνο που απαιτείται είναι οι υπογραφές των δικηγόρων. 

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έκλεισε στα 160 εκατ. ευρώ συν άλλα 20 εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους, ενώ δεδομένη είναι η συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. 

Το ρεπορτάζ του Μάρκος Λόπες καταλήγει με το ότι ο Εμπαμπέ ήθελε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο πατέρας του ήθελε Παρί και τελικά επικράτησε η επιθυμία του δεύτερου, αφού θα μπορεί να παίξει στην πόλη που γεννήθηκε.

Πηγή:www.sport-fm