24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ο Maduro συνέλαβε τους ηγέτες της αντιπολίτευσης

Στη σύλληψη των ηγετών της αντιπολίτευσης Leopoldo Lopez και Antonio Ledezma, μέσα από τις οικίες τους προχώρησε κατά τη διάρκεια της νύχτας 

το καθεστώς Maduro, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Ειδικότερα, το ειδησεογραφικό πρακτορείο επικαλείται μαρτυρίες συγγενών των δύο πολιτικών, οι οποίοι βρίσκονταν σε κατ' οίκον περιορισμό.

Ο Lopez βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό από τον Ιούλιο του 2014, αφού πρώτα είχε εκτίσει ποινή τριών ετών στη φυλακή, καταδικασμένος για την πρόκληση αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, κατά τις οποίες σκοτώθηκαν 43 άνθρωποι.

Αντίστοιχα, ο Ledezma είχε καταδικαστεί το 2015 με την κατηγορία ότι υποκίνησε πραξικόπημα εναντίον του Maduro.Σε μήνυμά της στο Twitter η σύζυγος του Lopez, Lilian Tintori έγραψε: «12:27 το πρωί. Μόλις πήραν τον Leopoldo από το σπίτι. 

Ο Maduro θα είναι υπεύθυνος, αν του συμβεί οτιδήποτε». Μάλιστα ανέβασε και βίντεο με τους αστυνομικούς να παίρνουν μαζί τους τον σύζυγό της.