24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Βασίλης Ντούμας ... Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει 40.000 κόσμος που δεν έχει καταγραφεί πουθενά


«Το κέντρο της Αθήνας έχει γκετοποιηθεί και από το κομμάτι του εμπορίου και της χρήσης ναρκωτικών», ανέφερε χαρακτηριστικά
Για την.. εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών της Αστυνομίας Βασίλης Ντούμας.

Το κέντρο της Αθήνας έχει γκετοποιηθεί και από το κομμάτι του εμπορίου και της χρήσης ναρκωτικών ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ντούμας και το χαρακτήρισε σημείο συνάντησης και σημείο ξεκαθαρίσματος των λογαριασμών αυτών που λειτουργούν με την παρανομία και το παρεμπόριο. Τα περισσότερα από αυτά που συμβαίνουν στις υποβαθμισμένες πλέον, όπως είπε ο κ. Ντούμας, περιοχές του κέντρου δεν εμπίπτουν στο κομμάτι της αστυνόμευσης διότι όπως εξήγησε «όταν έχουμε 40.000 κόσμο στο κέντρο της Αθήνας, οποίος δεν έχει καταγραφεί, δεν υπάρχει πουθενά και μεταξύ αυτών είναι κάποιοι κακοποιοί που έφυγαν από τον τόπο τους γιατί έχουν διαπράξει εγκλήματα και ήρθαν εδώ για να κάνουν το ίδιο».


Σε καμία περίπτωση, επεσήμανε ο κ Ντούμας η λύση δεν είναι η αστυνόμευση αλλά το κράτος πρόνοιας καθώς « δεν ψάχνουμε έναν διαιτητή ή έναν διαχειριστή σε αυτό το τοπίο που είναι η αστυνομία, πρέπει να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του, αν δεν λειτουργήσουν όλοι οι φορείς που πρέπει να διώξουν και να καθαρίσουν το τοπίο ειρηνικά και όχι μόνο με την καταστολή, δε θα απαλλαγούμε ποτέ από αυτό το τοπίο στο κέντρο της Αθήνας και μην περιμένουμε μόνο από την Ελληνική Αστυνομία» .