24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Πτώση που θα γραφθεί στη Ιστορία - Το πετρέλαιο στα 10 δολάρια!


Ιστορικές στιγμές ζει η παγκόσμια αγορά πετρελαίου με τις τιμές να τείνουν να... μηδενίσουν εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. 

Με την πανδημία να... χτυπάει ανελέητα τις ΗΠΑ, την παγκόσμια αγορά να έχει παγώσει και τα αποθέματα να βρίσκονται στο μέγιστο σημείο τους οι τιμές κατρακύλησαν σήμερα -40% στην αγορά του αργού WTI με συμβόλαιο παράδοσης τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με το oilprices,com η τιμή του βαρελιού του αργού στις ΗΠΑ έφτασε λίγο πάνω από τα 10 δολάρια το βαρέλι που είναι αρνητικό ρεκόρ για τον 21ο αιώνα και περίπου 100% κάτω και από την κρίση του 2002 με την πτώση των διδύμων πύργων στη Νέα Υόρκη. 

Αναλυτές χαρακτηρίζουν την κατάσταση «δραματική και τρομερή» ενώ επικαλούνται πηγές από το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ που σκέφτεται ακόμη και να πληρώσει τους εγχώριους παραγωγούς πετρελαίου για να περιορίσουν την εξόρυξη του πετρελαίου.