24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Δωρεά 3 Κλινών ΜΕΘ Στο «Παμμακάριστος» Από Τη Ζωή Κωνσταντοπούλου



Η Πλεύση Ελευθερίας, μέσω της Επικεφαλής της, Ζωής Κωνσταντοπούλου, υλοποιώντας την απόφασή της για παραχώρηση της πλήρους κρατικής... χρηματοδότησης 3 μηνών στη μάχη κατά του Κορωνοϊού Covid 19.

Προχωρεί στη δωρεά και παράδοση προς το Γενικό Νοσοκομείο Παμμακάριστος, Νοσοκομείο αναφοράς για τον Κορωνοϊό, 3 Κλινών ΜΕΘ-ΜΑΦ και 2 κλιβάνων, ως ελάχιστη συμβολή μας στον αγώνα κατά της Πανδημίας, για τη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Σήμερα Μ. Πέμπτη 16/4/20 και ώρα 1μ.μ. θα υλοποιηθεί το πρώτο τμήμα της δωρεάς με την παράδοση μία κλίνης ΜΕΘ/ΜΑΦ και δύο επωαστικών κλιβάνων, στο Γ.Ν. Παμμακάριστος. Η δωρεά θα ολοκληρωθεί στο τέλος Απριλίου, με την παράδοση δύο ακόμη κλινών ΜΕΘ/ΜΑΦ, που έχουν ήδη εξασφαλισθεί.

Μέρος του υπόλοιπου ποσού θα διατεθεί, για την αγορά φαρμάκων για το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, αλλά και για να στηριχθούν με την αγορά και δωρεά αναγκαίων ειδών, άλλες προσπάθειες και πρωτοβουλίες της πρώτης γραμμής στο πεδίο του Εθνικού Συστήματος Υγείας και της κοινωνίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

“Θεωρούμε τη συμβολή μας αυτονόητο κοινωνικό καθήκον, συστράτευσης και αλληλεγγύης, και ευχαριστούμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, με πρώτους τους ιατρούς, νοσηλευτές και νοσοκομειακό προσωπικό της χώρας, για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν για όλους μας” επισημαίνει μεταξύ αλλων η ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας.