24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Πάνω που γίναμε τα γκαρσόνια της Ευρώπης, αρρώστησαν οι πελάτες


Πανικό έχει σκορπίσει σε κυβέρνηση και επιχειρηματίες του τουρισμού η πτώση που αναμένεται να έχει φέτος ο τουρισμός ...στην Ελλάδα -εξαιτίας του κορωνοϊού- αφού θα ξεπεράσει το 50%.

Αυτό οπωσδήποτε είναι πολύ άδικο για τη χώρα μας, αφού, πάνω που καταφέραμε να γίνουμε τα γκαρσόνια της Ευρώπης, αρρώστησαν οι πελάτες μας.

Τόσους κόπους κάναμε επί δεκαετίες να χτίσουμε ξενοδοχεία και δωμάτια σε όλες τις παραλίες της χώρας και τώρα θα μείνουμε με τα τσιμέντα πάνω στην άμμο.

Το καλύτερο είναι ότι μας τα έκαναν μπαλόνια τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις με το ότι ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας -δεν πρέπει να έχει υπάρξει πιο ανόητος χαρακτηρισμός- αλλά δεν σκέφτηκαν πως αυτή η “βαριά βιομηχανία” δεν είναι τίποτε άλλο από ήλιος και θάλασσα.

Βέβαια, δεν θα πρέπει να μας πτοήσει το ότι οι τουρίστες δεν θα έρθουν φέτος στην Ελλάδα.

Θα τους περιμένουμε για του χρόνου, κάνοντας εντατικές προπονήσεις στο σερβίρισμα χωριάτικης σαλάτας στα τέσσερα.

Κι αν δεν έρθουν και του χρόνου -επειδή κανείς δεν ξέρει ακόμα πότε θα ξεμπερδέψουμε με τον κορωνοϊό- θα τους περιμένουμε το 2022· με την ελπίδα, βέβαια, να μην προκύψει καμιά νέα πανδημία γιατί τότε θα ξαναδούμε τουρίστες το 2030.

Επειδή αυτές τις μέρες, πολλοί άνθρωποι κάνουν προτάσεις για τον τουρισμό, θέλω να κάνω κι εγώ την δική μου πρόταση για το καλό της χώρας μας.

Μια και η φετινή τουριστική χρονιά είναι χαμένη, προτείνω να κλείσουμε τα σύνορα.

Να μείνουμε οι Έλληνες μεταξύ μας. Να γίνουμε, όπως ήταν η Κούβα πριν πέσει το τείχος του Βερολίνου.

Αν κλείσουμε τα σύνορα, αποκλείουμε και το ενδεχόμενο να έρθουν τίποτα μολυσμένοι τουρίστες και να μας ξεκάνουν. Θα είμαστε όλοι υγιείς. Ούτε ένα κρούσμα δεν θα έχουμε. Θα μείνει άνεργος ο Τσιόδρας.

Κλείνουμε τα σύνορα και αμολιόμαστε όλοι στις παραλίες, να χορεύουμε συρτάκι.




Οι μόνες εικόνες από την Ελλάδα που θα πηγαίνουν στο εξωτερικό θα είναι όμορφα αγόρια και κορίτσια να παίζουν και να χορεύουν στις παραλίες, ενώ τα μπουζούκια θα έχουν πάρει φωτιά.

Θα βλέπουν οι ξένοι αυτές τις εικόνες από τις κωλοχώρες τους και θα αρρωσταίνουν που δεν θα μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα.

Θα βάζουν λυτούς και δεμένους να βρουν μέσο να έρθουν στην Ελλάδα.

Θα έρχονται σαν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες με τις βάρκες.

Τότε, θα αρχίσουμε εμείς να κάνουμε κάποιες παραχωρήσεις και θα επιτρέψουμε σε ένα εκατομμύριο τουρίστες -τους πιο ζάπλουτους- να έρθουν στην Ελλάδα, αφού πληρώσουν πρώτα ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Βέβαια, αν κάνουμε τη χώρα κλειστό κλαμπ για μεγιστάνες, τότε είναι που θα θέλουν να έρθουν όλοι.

Ανοίγουμε ξαφνικά τα σύνορα και σε μια χρονιά θα βγάλουμε όσα χρήματα έβγαζε ο τουρισμός σε δέκα χρόνια και ούτε ύφεση, ούτε τίποτα.

Ορίστε, το έλυσα και αυτό. Όλα εγώ πια;