24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Έκανε πλάκα ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι 3-0 τον Παναθηναϊκό



Έκανε πλάκα ο Ολυμπιακός και μετέτρεψε σε περίπατο 3-0 το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, καθαρίζοντας ..πολύ νωρίς το παιχνίδι. Οι Πειραιώτες συνέχισαν το απόλυτο στα play off και πάνε με ψυχολογία στη ρεβάνς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γκιγέρμε άνοιξε το σκορ στο 5’, ενώ ο… συνήθης ύποπτος, Ελ Αραμπί, «χτύπησε» στο 21’, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποτελεσματικοί σε εκείνο το σημείο, αλλά όχι στη συνέχεια. Το τρίτο γκολ πέτυχε ο Καφού στις καθυστερήσεις.

Δεν μπορούσε πολλά παραπάνω η ομάδα του Γιώργου Δώνη, που παρατάχθηκε με ενδεκάδα… ανάγκης, λόγω των πολλών απουσιών που είχε. Χωρίς νίκη στο μίνι πρωτάθλημα οι «πράσινοι» που είναι στην 4η θέση με 46 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 75 βαθμούς, πάει με φόρα στη ρεβάνς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, καταφέρνοντας, να κρατήσει και δυνάμεις.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έβγαλε πολύ καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, ρίχνοντας τον Παναθηναϊκό στο καναβάτσο. Οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των «ερυθρόλευκων».

Από πολύ νωρίς οι Πειραιώτες μπόρεσαν να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 5′ κατάφεραν να κάνουν το 1-0 στο ματς.

Ο Φορτούνης άνοιξε ωραία την μπάλα στα δεξιά για τον Ομάρ, ο οποίος έκανε τη σέντρα και η μπάλα κατέληξε στον Λοβέρα. Ο Αργεντινός γύρισε στον Γκιλιέρμε έξω από την περιοχή. Αυτός έκανε αρχικά προσποίηση, μπήκε στην περιοχή και με το δεξί την μπάλα στα δίχτυα!

Στο 18′ ο Παναθηναϊκός απείλησε σοβαρά την εστία των γηπεδούχων. Ο Σα βγήκε έξω από την περιοχή, μετά από λάθος εκτίμηση. Ο Χατζηγιοβάνης έγινε κατόχος της μπάλας και έκανε το σουτ από πλάγια θέση έξω από την περιοχή, σε κενή εστία. Εκεί όμως είχε προλάβει να πάει ο Μπα, ο οποίος έδιωξε με το κεφάλι στη γραμμή!

Τρία λεπτά μετά, στο 21′, έγινε το 2-0 με επίσης ωραίο και ομαδικό τρόπο.

Ο Μπουχαλάκης έβγαλε στα δεξιά για τον Ομάρ, με τον Νορβηγό να γυρνάει την μπάλα στην περιοχή εκεί όπου ήταν ο Ελ Αραμπί που με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0! Ωραία εκτέλεση από τον Μαροκινό, ο οποίος έφτασε τα 19 γκολ στη Super League 1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες ευκαιρίες με τους Ελ Αραμπί, Λοβέρα, να σημειώσουν περισσότερα γκολ στο ματς, αλλά έμεινε το 2-0…

Το ματς για τον Ολυμπιακό πήγε όπως με τον Άρη πριν μία εβδομάδα στο Καραϊσκάκη. Τότε που κέρδιζε με 3-0 από το ημίχρονο και στο δεύτερο έριξε ρυθμό.

Από την άλλη όμως ο Άρης ήταν πιο επικίνδυνος πριν λίγες ημέρες, αφού ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αγχώσει τους «ερυθρόλευκους». Έτσι η ομάδα του Πειραιά έκανε και συντήρηση δυνάμεων, από τη στιγμή που είχε το πάνω χέρι στο σκορ και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες, χρησιμοποιώντας και τις πέντε αλλαγές που έχει δικαίωμα να κάνει. Οι ευκαιρίες μειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον Παναθηναϊκό.

Στις καθυστερήσεις του ματς, ο Καφού βρέθηκε σε θέση βολής έξω από τη μεγάλη περιοχή και έκανε το σουτ για το 3-0!

Σε περίπτωση νίκης του την άλλη εβδομάδα απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός κατακτά το πρωτάθλημα και μαθηματικά!

Ο Σιδηρόπουλος έκανε λάθος στη φάση του Χατζηθεοδωρίδη στο 35′, αλλά με τη βοήθεια του VAR το διόρθωσε. Έβγαλε την κόκκινη κάρτα στο φάουλ στον Καμαρά, βλέποντας ότι ο παίκτης του τριφυλλιού πάει με τα δύο πόδια. Όμως βλέποντας το VAR πήρε πίσω την κόκκινη και έβγαλε κίτρινη κάρτα.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαούι (74′ Γκασπάρ), Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε (62′ Καφού), Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Λοβέρα (74′ Μασούρας), Καμαρά (85′ Μπρούνο), Ελ Αραμπί (62′ Χασάν).

Παναθηναϊκός (Γ. Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης (80′ λ.τρ. Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης, Δώνης, Ζαχίντ (46′ Κολοβός), Χατζηγιοβάνης, Αγιούμπ (72′ Μπουζούκης), Ανουάρ (86′ Καμπετσής), Μακέντα.