24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Υπέρ της παρουσίας κόσμου οι ομάδες



Οι ομάδες που μίλησαν στη σημερινή (18/6) τηλεδιάσκεψη της Super League, ζήτησαν να έχουν κόσμο

της τάξης του 20% ή 30% στις εξέδρες στα υπόλοιπα ..
παιχνίδια των playoffs και των playouts. Εν ολίγοις, επί της αρχής όλες είναι υπέρ της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα, με τον ΠΑΟΚ όμως να κάνει την δική του αντιπρόταση στο συμβούλιο.



Να υπενθυμιστεί ότι έχει γίνει συνάντηση της Λίγκας με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ έχουν στείλει και οι ομάδες επιστολές προς το υπουργείο, ζητώντας να υπάρξει κόσμος στα παιχνίδια που έπονται.

Ο Δικέφαλος τόνισε πως υπήρχε απόφαση πριν την έναρξη των αγώνων των playoffs και πως τα ματς που έγιναν ήδη χωρίς φιλάθλους, θα πρέπει να γίνει αντίστοιχα και στον δεύτερο γύρο για λόγους ισονομίας.Συν τοις άλλοις, ο ΠΑΟΚ τόνισε πως είναι διαφορετικό το 20% του OAKA και διαφορετικό το 20% της Τούμπας, επικαλούμενος μάλιστα και τα πολλά εισιτήρια διαρκείας που έχει πουλήσει. Έτσι, λοιπόν, έκανε αντιπρόταση για 8.000 σε κάθε γήπεδο, κυρίως γι' αυτά που έχουν μεγάλη χωρητικότητα.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του κόσμου και πως το ποσοστό πρέπει να αφορά τα διάρκειας και όχι την χωρητικότητα. Επίσης, ένα άλλο ζήτημα που έχει τεθεί στο τραπέζι, είναι το θέμα της ευθύνης σε περίπτωση κρούσματος από τους θεατές που θα βρεθούν στα γήπεδα.

Photo Credits: Eurokinissi