24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ολυμπιακός: «Ο Χάμες Ροντρίγκες πετάει σήμερα για την Αθήνα» γράφουν στην Ιταλία




Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει ένα ακόμα μετεγγραφικό “μπαμ”. 

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει από την Ιταλία, ο
Χάμες Ροντρίγκες θα βρεθεί μέσα στην ημέρα στην Ελλάδα,.... για να υπογράψει στους “ερυθρόλευκους”.

Δεδομένη θεωρούν ξένα ΜΜΕ την άφιξη του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό μέσα στις επόμενες ώρες, με τη μορφή δανεισμού από την Αλ Ραγιάν.



Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει κερδίσει με τα χρόνια την εγκυρότητά του, στο ρεπορτάζ. Και όταν αυτός ο άνθρωπος λέει ότι ο Χάμες Ροντρίγκες ντύνεται στα ερυθρόλευκα, δεν μπορεί παρά αυτό να σκορπίζει ενθουσιασμό στις τάξεις των ΓΑΥΡΩΝ! Σκάει η ΒΟΜΒΑ! Ολοένα και πιο έντονα ακούγεται ότι ο Θρύλος ΕΚΛΕΙΣΕ τον παικταρά και τον περιμένει στην Ελλάδα! Δείτε τι γράφει ο πασίγνωστος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, για το θέμα.

«Ο Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό. Το deal έτοιμο να ολοκληρωθεί! Πηγές μου είπαν ότι ο Κολομβιανός θα πετάξει σήμερα για την Ελλάδα. Είναι προγραμματισμένα τα ιατρικά και υπάρχει προφορική συμφωνία για δανεισμό του παίκτη», έγραψε στο Twitter ο πασίγνωστος και έγκυρος δημοσιογράφος και το ενδιαφέρον φουντώνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου