24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

«Καρφί» Μπακογιάννη προς Σαμαρά....«Όταν πήραμε 18% το κέντρο είχε φύγει»


ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ...


"Καρφί" για τον Αντώνη Σαμαρά επεφύλαξε στη σημερινή συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός ρωτήθηκε για τη μεταγραφή της Εύης Χριστοφιλοπούλου ..



στη Νέα Δημοκρατία, με την κυρία Μπακογιάννη να την χαρακτηρίζει ως ένα «λαμπρό στέλεχος».«Έχει προσφέρει, έχει συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είμαι ευτυχής που ήρθε στη ΝΔ», επισήμανε η κ. Μπακογιάννη.

Για το αν τελικά η ΝΔ κάνει στροφή προς το κέντρο, όπως πολλοί την κατηγορούν, η κ. Μπακογιάννη επισήμανε ότι «αυτή η παράταξη συζητούσε πάντα το ίδιο θέμα, από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Όταν κάνεις ανοίγματα και συμβαδίζεις με την κοινωνία, ένα κομμάτι του κόμματος δεν συμφωνεί».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Άκη Παυλόπουλου, αν υπάρχει πιθανότητα το κομμάτι αυτό του κόμματος να αναζητήσει αλλού την τύχη του, η κ. Μπακογιάννη απάντησε πως «κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, αν εξαιρέσετε το 2018 που πήραμε 18%. Εκείνη τη μέρα το κέντρο είχε φύγει», με τον Δημήτρη Οικονόμου να διαπιστώνει ότι αυτό συνέβη επί εποχής Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου