24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Χρώσταγε τρία, έδωσε ένα…


Χρώσταγε τρία, έδωσε ένα…




Με την επιταγή του ενός εκατομμυρίου ευρώ στο χέρι, ο Γιώργος Καρατζαφέρης καμαρωτός-καμαρωτός και μπροστά στις κάμερες, πήγε στον υπουργό Οικονομίας (τον φτωχούλη του Θεού) Γιάννη Παπαθανασίου και του παρέδωσε τα λεφτά.

Αποφάσισε να μην κάνει σπάταλη προεκλογική περίοδο σε μια τέτοια δύσκολη εποχή που περνάμε (οι υπόλοιποι κάνουν τους... κωφούς) και να δώσει και το καλό παράδειγμα.

Κάνε, όμως, το καλό και ρίξ’ το στο γιαλό, κάνε το, ωστόσο, ολόκληρο και όχι το μισό....!

Και ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ακόμη στα μισά του δρόμου, γιατί, πριν από έξι μήνες, από το βήμα της Ολομέλειας, είχε υποσχεθεί ότι τη μισή ετήσια κρατική επιχορήγηση που παίρνει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, δηλαδή τα δύο από τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ που δικαιούται το κόμμα του, θα την κατέθετε στο ταμείο κατά της φτώχειας.

Άρα, μας λείπουν άλλα δύο εκατομμύρια ευρώ, μια και το ένα που έδωσε τις προάλλες, ήταν μέρος της επιχορήγησης που πήρε για την καμπάνια των ευρωεκλογών!

Και τότε είχαν βγει όλοι οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι, αναφέροντας το γεγονός, έκαναν την καλύτερη διαφήμιση στον κύριο Καρατζαφέρη (ανέξοδη προς το παρόν).

Έταξε τρία, έδωσε ένα.

Οι υπόλοιποι τι έδωσαν; Αυτό που δεν έταξαν, αυτό που δε μελετάται! Κοινώς, αμελέτητα!

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου