24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Καταρρέει ο δρόμος προς Αρχαία Πύδνα στη Μεθώνη

Καταρρέει σταδιακά ο παραλιακός δρόμος που οδηγεί από το Μακρύγιαλο προς την Αρχαία Πύδνα Πιερίας. Τώρα τελευταία έπεσαν μεγάλα κομμάτια του τοιχίου στήριξης με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων, γι’ αυτό και ο Δήμος Μεθώνης έχει αποκλείσει ολόκληρη την περιοχή και δεν επιτρέπει τη διέλευση όχι μόνο οχημάτων αλλά και πεζών.

Η κατάρρευση ξεκίνησε μετά τις έντονες βροχοπτώσεις στα μέσα Οκτωβρίου. Λόγω των συνεχιζόμενων κατολισθήσεων ο δήμαρχος Μεθώνης, Κώστας Αβραμίδης, έθεσε το θέμα αυτό στο δημοτικό συμβούλιο και ελήφθη απόφαση για εκπόνηση μελέτης για την επανακατασκευή του δρόμου.

Ο συγκεκριμένος δρόμος αναμένεται να μη γίνει στο ίδιο σημείο, αλλά θα μεταφερθεί λίγο πιο μέσα, ενώ εκεί θα κατασκευαστεί και το νέο τοιχίο στήριξης, ώστε το πρανές να είναι μεγαλύτερο. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Για το λόγο αυτό ζητείται από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου να παραχωρήσει κατά κυριότητα ή κατά χρήση το τμήμα αυτό για να γίνει εκεί το έργο.

Σε χθεσινές δηλώσεις του, ο κ. Αβραμίδης είπε ότι πρόσφατα απευθύνθηκε σε ειδικούς μηχανικούς να έρθουν, για να δουν από κοντά το όλο πρόβλημα.

Ανέφερε ότι κατά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Μεθώνης προβλέπεται να εκπονηθεί μελέτη από την Τ.Υ.Δ.Κ. Υπενθύμισε ότι ο υπουργός Υποδομών, κ. Μαγκριώτης, έχει υποσχεθεί την χρηματοδότηση του έργου.

Τόνισε, όμως, ότι ήδη ο νομάρχης Πιερίας, Γιώργου Παπαστεργίου, έχει δηλώσει ότι το έργο θα κατασκευαστεί με έξοδα της νομαρχίας. Για το λόγο αυτό ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο εκφράζουν εκ των προτέρων τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Παπαστεργίου.

Πηγή: imerisiatispierias.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου