24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Η Μακεδονία δεν ξεπουλιέται. Δε χρεοκοπεί»



Μπορεί η δικαιοσύνη … «να  πήρε τις αποφάσεις της», αλλά, τον τελευταίο λόγο τον έχει ο κόσμος. «Αυτός που αποδεικνύει καθημερινά, την αναγνώριση του έργου του Παναγιώτη Ψωμιάδη» δήλωσε στο kentrinews.gr, στενός συνεργάτης του Ψωμιάδη. Το θερμό χειροκρότημα που εισέπραξε, το  βράδυ της Παρασκευής, ο «Παναγιώτης» στο Αλεξάνδρειο Ίδρυμα στο Δίον, κατά τη διάρκεια των αποκαλυπτηρίων του Μεγάλου Αλεξάνδρου,  θα το «ζήλευαν» πολλοί πολιτικοί.
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, κ.κ. Άνθιμος  επιβράβευσε το έργο του για τη Μακεδονία
τονίζοντας πως «είναι η φωνή της αλήθειας»  και ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για μένα Περιφερειάρχης Κ.Μ. είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ιδεολογικά είμαστε το ίδιο».
Ο κ. Ψωμιάδης, άγγιξε –για ακόμα μία φορά- την καρδιά των Μακεδόνων ξεκαθαρίζοντας: «Η Μακεδονία δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει ποτέ. Η Μακεδονία δεν ξεπουλιέται. Τολμήστε να κάνετε έστω και ένα βήμα».
Σύμφωνα με  πληροφορίες ο ίδιος δηλώνει πως αισθάνεται «δικαιωμένος και ικανοποιημένος» από την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου