24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Έδεσαν χειροπόδαρα και στραγγάλισαν 77χρονη στην Εύβοια


Νεκρή και δεμένη χειροπόδαρα, με μια θηλιά στο λαιμό βρέθηκε 77χρονη στην Κάρυστο. Η άτυχη γυναίκα ήταν πεσμένη στο έδαφος στο ιδιόκτητο αγρόκτημα της, στο οποίο διατηρούσε και ...μαντρί με ζώα.

Η 77χρονη βρέθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου Εύβοιας στην περιοχή «Πέτρινο Γεφύρι». Διαπίστωσαν ότι τα χέρια και τα πόδια της ήταν δεμένα με σύρμα και στο λαιμό της ήταν περασμένη θηλιά. 

Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, μετέβη στο σημείο και εξερεύνησε τον χώρο. 

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, προκύπτει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας και έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία –νεκροτομή της σορού, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια και ο χρόνος θανάτου. 

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου.

Πηγή: lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου