24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Πρόταση από Ιταλία για Φετφατζίδη, ανακοινώθηκε ο Γιαταμπαρέ



Μια πολύ αξιόλογη πρόταση για τον Γιάννη Φετφατζίδη έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός από ιταλική ομάδα, κατά πάσα πιθανότητα την Τζένοα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες,..
οι «ροσομπλού» της Γένοβας κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον πρωταθλητή Ελλάδας, ύψους 4 εκ. ευρώ για τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό. Εξελίξεις αναμένονται εντός του σαββατοκύριακου, σε συνδυασμό και με τις μεταγραφικές κινήσεις της πειραϊκής ομάδας που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενδεχομένως δε κι ενός τρίτου ποδοσφαιριστή αν υπάρξει αποχώρηση από τον Ολυμπιακό. Εκτός του Φετφατζίδη, «ανοιχτές» παραμένουν επίσης των Χολέβα και Μασάντο, καθώς για τον πρώτο υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία ενώ για τον Πορτογάλο φέρεται να ενδιαφέρεται η Ρούμπιν Καζάν. Εν τω μεταξύ, η Μπαστιά ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Σαμπού Γιαταμπαρέ στον Ολυμπιακό έναντι 2.2 εκ. ευρώ. Λίγη ώρα νωρίτερα, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» υποδέχθηκε τον Εντινγκά, ο οποίος αφίχθη στην Αθήνα μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου