24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

«Απόδραση» από την Ανταρκτική με κινέζικο ελικόπτερο


Την εναέρια απομάκρυνση των παγιδευμένων επιβατών ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών

 Με κινεζικό ελικόπτερο φαίνεται τελικά πως θα απομακρυνθούν οι επιβάτες του ρωσικού πλοίου που έχει παγιδευτεί από τους πάγους κοντά στην Ανταρκτική.

 «Ελήφθη η απόφαση να απομακρυνθούν...
52 επιβάτες και 4 μέλη του πληρώματος με ένα ελικόπτερο του κινεζικού πλοίου Σούε Λονγκ, εφόσον οι μετεωρολογικές συνθήκες το επιτρέψουν», εξήγησε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του. Tο ρωσικό σκάφος μεταφέρει συνολικά 74 πρόσωπα, επιστήμονες, τουρίστες και μέλη του πληρώματος. Οι αυστραλιανές αρχές είχαν ανακοινώσει νωρίτερα σήμερα πως ένα αυστραλιανό παγοθραυστικό που είχε αναχωρήσει για να προσεγγίσει το παγιδευμένο ρωσικό πλοίο Akademik Shokalskiy, αναγκάσθηκε να διακόψει την αποστολή του λόγω της κακοκαιρίας και πως μια νέα προσπάθεια θα πραγματοποιηθεί μόλις βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες.

 Το κέντρο συντονισμού διασώσεων στην Αυστραλία βρίσκεται σε τακτική επαφή με το πλοίο. Η κατάσταση της υγείας όλων των επιβατών και των μελών του πληρώματος είναι καλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου