24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Τρόμο σκόρπισαν κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ στην Πάτρα


Βρέθηκαν σε πολυχώρο και πιστεύεται ότι στόχο είχαν κατάστημα παιχνιδιών 

 Τον τρόμο σκόρπισαν λίγη ώρα νωρίτερα στον πολυχώρο «Βέσο Μάρε» στην Πάτρα, κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ. Πιστεύεται ότι στόχος των τουλάχιστον δύο ενόπλων ήταν το ...
πολυκατάστημα παιχνιδιών Jumbo, καθώς μάλιστα πριν από λίγη ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη χρηματαποστολή.

 Η παρουσία των ενόπλων προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στον πολυχώρο, στη λεωφόρο Ακτή Δυμαίων, καθώς εκείνη την ώρα βρίσκονταν αρκετοί πολίτες με τις οικογένειές τους. Πολίτες τηλεφώνησαν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, όταν όμως οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, οι κουκουλοφόροι είχαν τραπεί σε φυγή.

 Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στον πολυχώρο πήραν καταθέσεις από πολίτες, αλλά και εργαζόμενους στο πολυκατάστημα παιχνιδιών, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για την συγκεκριμένη υπόθεση. Παράλλαλα, στο πλαίσιο των ερευνών, αστυνομικοί συλλέγουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να εντοπίσουν κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο.

 Παράλληλα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, πραγματοποιούνται έρευνες τόσο στην Πάτρα όσο και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ έχουν ειδοποιηθεί και γειτονικές αστυνομικές διευθύνσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου