24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Σταθακόπουλος Πέτρος: “Νυν υπερ πάντων…» ο καθαρός προεκλογικός αγώνας!!!


  Δεν αρκεί να ευαγγελιζόμαστε έναν ήρεμο και ήπιο προεκλογικό αγώνα, πρέπει να είμαστε διατεθειμένοι και να τον διεξάγουμε τίμια και ειλικρινά, αντρίκια…! Τούτες τις..
μέρες τις πονηρές, από όλες τις απόψεις, ύποπτες και σκληρές και εν μέσω προεκλογικής περιόδου και επίσημα πλέον, οι μάσκες, ευτυχώς πέφτουν τα πραγματικά πρόσωπα αποκαλύπτονται και μαζί και το ποιόν των υποψηφίων.

Λιγοστοί οι διατεθειμένοι να παίξουν ίσος προς ίσον τίμια και καθαρά το παιχνίδι, ακόμα ποιο λιγοστοί όσοι κοιτούν την δουλειά τους κάνουν τον αγώνα τους διακριτικά, δίχως να προκαλούν, δίχως να σκανδαλίζουν, δίχως να κερδίζουν τάχα μου εντυπώσεις με φωνές και αερολογίες.

Δεν νομίζω να το κάνουν από άγνοια ή από δόλο, μάλλον φόβος κυριεύει μην ξεμπροστιαστούν, μην τους πάρει ο κατήφορος της αποτυχίας και φάνε τη σφαλιάρα που ούτε στα ποιο τρελά τους όνειρα δεν είχαν ποτέ φανταστεί. Αντί οι θέσεις, οι απόψεις και τα προγράμματα να αντιπαρατίθενται, στο στίβο της μάχης μπαίνουν ίντριγκες, μικρότητες, κατινίστικες τακτικές που δεν τιμούν κανένα.


Ορισμένοι μάλιστα αφού και με την παρουσία τους και μόνο στον πολιτικό στίβο προκάλεσαν μάλλον τις χειρότερες των εντυπώσεων, για μια κόμη φορά, δεν αρκούνται να συμμαζέψουν αν συμμαζεύεται κάτι προκαλούν δημόσια, χυδαία και οικτρά λες και ο κόσμος είναι χαζός και δεν καταλαβαίνει. Είναι σημαντικό για όλους εμάς τους δημόσιους άντρες που εκτιθέμεθα σε αυτές τις εκλογές να κρατήσουμε ένα επίπεδο υψηλό.

 Το επίπεδο του προεκλογικού αγώνα σε υψηλά δεδομένα για την εποχή. Όμως φωνή βοώντος εν τη έρημο Οι εφαρμοζόμενες τακτικές θυμίζουν εποχές άλλες, σκληρές και πονηρές. Το επίπεδο του προεκλογικού αγώνα φουντώνει με χτυπήματα κάτω από τη μέση, με ύπουλες πρακτικές, με υποσχέσεις φρούδες, με πισώπλατα μαχαιρώματα και από μπροστά χάδια στο μάγουλο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μας τιμά και δεν τιμά κανένα. Δυστυχώς καμαρώνουμε όλοι μας για τον δήθεν ανύπαρκτο πολιτισμό μας. Οι έμπειροι από εκλογές αντί να κατευθύνουν τον πολιτικό αγώνα σε χαμηλούς τόνους, κάνουν μάλλον περισσότερα και μεγαλύτερα ατοπήματα από τους πρωτάρηδες και τους μη έχοντες εμπειρία. Θα ήθελα ειλικρινά πάρα πολύ την επομένη των εκλογών να έχει κερδίσει ο καλύτερος. Εσείς;

 Πέτρος Σταθακόπουλος

 Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την Κατερίνη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου