24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Χρήστος Ζώης: Διπλό το μήνυμα των Ευρωεκλογών, στο εσωτερικό και το εξωτερικό


Απόψεις με τους φορείς και τους πολίτες της Θράκης αντάλλαξε ο Πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑΣ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ»
Χρήστος Ζώης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην πόλη...
της Αλεξανδρούπολης, συνοδευόμενος από τους Θρακιώτες υποψήφιους ευρωβουλευτές Γιώργο Παντελίδη (Έβρος) και Κώστα Μιχελή (Ροδόπη).

 Ο Χρήστος Ζώης αφού συνομίλησε με δεκάδες καταστηματάρχες και πολίτες της πόλης της Αλεξανδρούπολης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για το μήνυμα που στέλνει στους Θρακιώτες η ΕΝΩΣΗ για την Πατρίδα και τον Λαό, απαντώντας χαρακτηριστικά:

«Στις εκλογές δεν έχει σημασία τί λένε οι πολιτικοί, οι οποίοι ενίοτε διηγούνται για ψηφοθηρικούς λόγους ανύπαρκτες ιστορίες επιτυχίας, ανυπόστατα success stories, ή ακόμα και εθνομηδενιστικά μανιφέστα. Στις εκλογές, έχει σημασία τι μήνυμα στέλνουν οι πολίτες. Και στις εκλογές της 25ης Μαΐου οι Έλληνες θα στείλουν ένα διπλό μήνυμα.

 Μήνυμα στο εσωτερικό ότι οι φτωχοποιημένοι Έλληνες δεν αντέχουν άλλα Μνημόνια, πρόσθετους φόρους ή ακόμα υψηλότερη ανεργία και επιθυμούν να αλλάξουν τη μοίρα τους. Αλλά και μήνυμα στο εξωτερικό, ότι τάσσονται υπέρ μιας Ευρώπης των Λαών, της Ισοτιμίας και της Αλληλεγγύης και κατά της γερμανικής Ευρώπης που αποφασίζει για την αποστολή και τον ρόλο των λαών που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των μηχανισμών της τρόικα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου