24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Αθώος ο επιχειρηματίας Χτενάς για την τριπλή δολοφονία στη Θάσο και τη δολοφονία στην Καβάλα

Με ψήφους έξι υπέρ και έναν κατά, το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Δράμας έκρινε αθώο τον 57χρονο Καβαλιώτη επιχειρηματία Ανδρέα Χτενά.

Ο επιχειρηματίας κατηγορούνταν ...
για την πολύκροτη υπόθεση της τριπλής ανθρωποκτονίας που είχε διαπραχθεί στις 16 Ιουνίου 2001, με θύματα τον 55χρονο υπάλληλο της τοπογραφικής υπηρεσίας Καβάλας Γιώργο Χαλκίδη, τον 48χρονο υπάλληλο της πολεοδομίας Καβάλας Γιάννη Κουλούση και τον 49χρονο εργολάβο οικοδομών και στέλεχος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Κυριάκο Αθανασά, καθώς και για την υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιώργου Σιδηρόπουλου, τον Ιούλιο του 2002 στην Καβάλα.

Το δικαστήριο στην απόφασή του που ανακοινώθηκε στις 02.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά από τρεις ώρες συνεδρίασης, έκρινε ότι υπήρχαν μόνο ενδείξεις για την ενοχή του κατηγορημένου και όχι αποδείξεις. Μειοψήφησε ο εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε την τιμωρία του επιχειρηματία.

Ο Ανδρέας Χτενάς και οι συνήγοροί του καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας που κράτησε τέσσερις μέρες και στην οποία εξετάστηκαν περισσότεροι από ογδόντα μάρτυρες, επέμεναν ότι την ημέρα και την ώρα των γεγονότων, ο 57χρονος επιχειρηματίας ήταν σε διαφορετικά σημεία και με συγκεκριμένους ανθρώπους.

Απόλυτα ικανοποιημένοι δήλωσαν από την απόφαση του δικαστηρίου οι δύο συνήγοροι υπεράσπισης του Καβαλιώτη επιχειρηματία.

http://www.reporter.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου