24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Εφιαλτικό είναι το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Μαλεσίνας


«Μια βροχή θα μας σώσει...» λένε οι κάτοικοι που βλέπουν να απειλούνται τα σπίτια τους και οι περιουσίες τους...

Εφιαλτικό είναι το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Μαλεσίνας, που.. για περισσότερες από 24 ώρες η πύρινη λαίλαπα με τη βοήθεια του δυνατού αέρα και των υψηλών θερμοκρασιών έχει καταστρέψει περισσότερα από 20.000 χιλιάδες στρέμματα, ενώ έχει φτάσει πολλές φορές σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια των κατοίκων της περιοχής.

Η φωτιά, γράφει το lamiareport, ουσιαστικά βρίσκεται μεταξύ: Μούζι - Μαλεσίνα - Λάρυμνα - Μαρτίνο και μάλιστα, μεταξύ άλλων, έκαψε δάσος που είχε αναδασωθεί από προηγούμενη πυρκαγιά και δυστυχώς παραδόθηκαν και πάλι στις φλόγες.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις είναι πάρα πολλές και επίγειες και από αέρος. Ωστόσο τα πράγματα είμαι εξαιρετικά δύσκολα, αφού τα μέτωπα είναι πάρα πολλά και κάθε τόσο και λίγο ξεφυτρώνουν καινούργιες εστίες ή αναζωπυρώνονται οι παλιές.

Σε Μούζι και Μαλεσίνα χτυπήσαν πολλές φορές οι καμπάνες και οι κάτοικοι κλήθηκαν να προστατέψουν τις περιουσίες τους και τα σπίτια τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου