24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Στο εδώλιο για τα υποβρύχια ένα ακόμα στέλεχος του ΥΕΘΑ επί Παπαντωνίου




Πρόκειται για τον Σπυρίδωνα Τραυλό, πρώην γενικό γραμματέα Εξοπλισμών. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τους χειρισμούς του που κρίνονται μη νόμιμοι, προέκυψε ζημιά στο ελληνικό δημόσιο ύψους περίπου 60 εκ. ευρώ.

Ένα ακόμα υψηλόβαθμο στέλεχος ..
του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου βρίσκεται στη θέση του κατηγορουμένου για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Οι ειδικοί ανακριτές Διαφθοράς Γαβριήλ Μαλής και Ιωάννης Σταυρόπουλος απήγγειλαν κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για απιστία σε βάρος του τότε (το 2003) Γενικού Γραμματέα Εξοπλισμών Σπυρίδωνος Τραυλού.

Ο κ. Τραυλός είχε διαδεχθεί στη Διεύθυνση Εξοπλισμών τον Ιωάννη Σμπώκο, ο οποίος εκτίει ποινή πολυετούς καθείρξεως για τα εξοπλιστικά.

Ο Σπυρίδων Τραυλός χειρίστηκε σημαντικά θέματα με συμβάσεις Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων για την υπόθεση των υποβρυχίων ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τους χειρισμούς του που κρίνονται μη νόμιμοι, προέκυψε ζημιά στο ελληνικό δημόσιο ύψους περίπου 60 εκ. ευρώ.

Ο κ. Τραυλός, προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του, ζήτησε και έλαβε προθεσμία και τελικά θα απολογηθεί στις 11 Ιουλίου, ενώ συμπληρωματικές απολογίες για την υπόθεση των υποβρυχίων θα κληθούν να δώσουν συνολικά 35 εμπλεκόμενοι.

Η ανακριτική διαδικασία που βρίσκεται στο τέλος της αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου