24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Αποδεικτικά στοιχεία της ψυχικής ασθένειας του «σκοτεινού» συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus



Τι έδειξε η έρευνα σε διαμέρισμα του Ντίσελντορφ, σύμφωνα με το Spiegel

Αποδεικτικά στοιχεία της ψυχικής ασθένειας του «σκοτεινού» συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus της Germanwings βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι του. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το γερμανικό...
περιοδικό Spiegel οι αρχές έχουν μαζέψει κούτες από στοιχεία και έγγραφα, ενώ υπάρχουν ευρήματα και αποδείξεις για την ψυχική ασθένεια του Andreas Lubitz (Αντρέας Λούμπιτς).

Η έρευνα στο διαμέρισμα του Ντίσελντορφ παράσχει αποδείξεις ψυχικής ασθένειας τονίζει το Spiegel και κάνει λόγο για ξεκάθαρα στοιχεία ότι ήταν ψυχικά άρρωστος. 

Η γερμανική αστυνομία έκανε «φύλλο και φτερό» το σπίτι των γονιών του Andreas Lubitz, στο Montabaur, ενώ οι ίδιοι φυγαδεύτηκαν. Σύμφωνα με την έκθεση των αξιωματικών, υπήρξε μια «σημαντική ανακάλυψη», χωρίς όμως να πουν περισσότερα. 

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέσχεσε έπειτα από την έρευνα στη μία από τις κατοικίες του συγκυβερνήτη Αντρέας Λούμπιτς διάφορα αντικείμενα και χαρτιά, αλλά διέψευσε τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν κυρίως στον βρετανικό Τύπο και κάνουν λόγο για σημαντικό εύρημα.

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας του διαμερίσματος του συγκυβερνήτη, κατασχέσαμε στοιχεία. Πρόκειται για διάφορα αντικείμενα και χαρτιά. Θα δούμε αν τα στοιχεία αυτά θα αποδώσουν τελικά αποδείξεις. Θα τα μελετήσουμε όλα αυτά», διευκρίνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντίσελντορφ κάνοντας λόγο για παρεξήγηση εκ μέρους των βρετανικών μέσων ενημέρωσης που επικαλέσθηκαν εκπρόσωπο της αστυνομίας της πόλης για να αναφέρουν ότι ανακαλύφθηκαν αποδεικτικά στοιχεία.

Η έρευνα στις κατοικίες του Αντρέας Λούμπιτς στο Ντίσελντορφ και το Μονταμπάουρ πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ. Ενας άνθρωπος με το πρόσωπο καλυμμένο με ένα παλτό βγήκε από το ένα διαμέρισμα μαζί με τους αστυνομικούς, που δεν έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ενας υπολογιστής, δύο μεγάλες γεμάτες σακούλες και μία κούτα αφαιρέθηκαν από το ένα διαμέρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου