24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Σοκ! Άφησαν τον Λούμπιτς να πετάξει το μοιραίο Airbus παρά τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα


Ανίκανος για πτήση ο 28χρονος πιλότος, αποκαλύπτει η Bild.

Η Bild δημοσιεύει σήμερα ιατρικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο 28χρονος αντιμετώπιζε ...


σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας των οποίων είχε κριθεί «μη ικανός» να πιλοτάρει.

Αυτά αποδεικνύουν ότι ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Airbus A320 της Germanwings Αντρέας Λούμπιτς υπέφερε πριν από έξι χρόνια από σοβαρή κατάθλιψη και έκτοτε βρισκόταν υπό τακτική ιατρική παρακολούθηση, εν γνώσει μάλιστα της Lufthansa. 

Ο συγκυβερνήτης πέρασε «ένα βαρύ καταθλιπτικό επεισόδιο» το 2009 και είχε ακολουθήσει ψυχιατρική θεραπεία, υποστηρίζει η εφημερίδα βασιζόμενη σε έγγραφα της γερμανικής αρχής επίβλεψης των αερομεταφορών (Luftfahrtbundesamt, LBA).



Έκτοτε ο νεαρός άνδρας ακολουθούσε «ιδιαίτερη και τακτική ιατρική» θεραπεία, συνεχίζει η εφημερίδα, η οποία υποστηρίζει πως οι πληροφορίες αυτές διαβιβάσθηκαν στην LBA από τη Lufthansa, θυγατρική της οποίας είναι η Germanwings.

Ο επικεφαλής της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας Κάρστεν Σπορ δήλωσε χθες, Πέμπτη, χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, πως ο Αντρέας Λούμπιτς είχε διακόψει «για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα» την εκπαίδευσή του ως πιλότου την οποία είχε αρχίσει το 2008.

Στη συνέχεια είχε επαναλάβει και ολοκληρώσει κανονικά την εκπαίδευσή του, πριν αρχίσει το 2013 να πετάει με τα Airbus A320. Σύμφωνα με την Bild την εποχή που είχε διακόψει την εκπαίδευσή του, έπασχε «από κατάλθιψη και κρίσεις άγχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου