24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Διπλή επίθεση με μολότοφ στα AT Δάφνης και Ζωγράφου....ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟΥΣΗ ?



Ανησυχία προκαλεί σε αξιωματικούς της ΕΛΑΣ η διπλή επίθεση με μολότοφ στα Αστυνομικά Τμήματα Δάφνης και Ζωγράφου....
 μέσα σε λίγες ώρες

Οπως εκτιμούν η συνεχιζόμενη απεργία πείνας φυλακισμένων σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γ.Πανούση για την...
αντιμετώπιση των αντεξουσιαστών και τις δυο συλλήψεις το Σάββατο μετά την ένταση στο Πολυτεχνείο οδήγησαν στις δυο επιθέσεις.

Στις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής μια ολιγομελή ομάδα νεαρών βγήκε από τις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνειούπολης στο Ζωγράφου και πέταξε βόμβες μολότοφ εναντίον του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές στον τοίχο της εισόδου και στην οροφή ενος υπηρεσιακού οχήματος. Απο την επίθεση δεν υπήρξε τραυματισμός.

Νωρίτερα - αργά το βράδυ του Σαββάτου - ομάδα περίπου 15 ατόμων πέταξε μολότοφ εξωτερικά του Αστυνομικού Τμήματος Δάφνης με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε τρία υπηρεσιακά οχήματα.

Κατά την επίθεση δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ από την ευρύτερη περιοχή προσήχθησαν 12 άτομα, τα οποία νωρίς την Κυριακή το πρωί αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν βρέθηκε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι όσο συνεχίζεται η απεργία πείνας των φυλακισμένων κυρίως κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς τόσο θα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο για νέες καταλήψεις, για δημιουργία εντάσεων όπως το Σάββατο στο Πολυτεχνείο αλλά και για επιθέσεις σε βάρος άστυ νομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου