24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

«Ραντεβού στα τυφλά» με Ναταλία




ΠΗΓΗ
Είναι γεγονός! Επιστρέφει το θρυλικό «Ραντεβού στα τυφλά» με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού...

Το πολύ επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνωριμιών έρχεται τον Απρίλιο στην ελληνική τηλεόραση από το κανάλι Ε.
Ο κύβος ερρίφθη πριν από λίγα 24ωρα, με την οικοδέσποινα ...
του «Μη χανόμαστε» να κερδίζει στα... σημεία την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία, όπως ανέφεραν πληροφορίες, ήταν επίσης υποψήφια για την παρουσίαση του συγκεκριμένου φορμάτ.

Αλλωστε η Ναταλία γνωρίζει πολύ καλά από «Ραντεβού στα τυφλά», αφού το 2007 στον Alpha παρουσίαζε το remake του γνωστού σόου με μεγάλη επιτυχία. Διοίκηση και παρουσιάστρια λοιπόν έδωσαν τα χέρια, με την τελευταία να εκπληρώνει τον όρο του συμβολαίου που υπέγραψε με το Ε, το οποίο έκανε λόγο για παρουσίαση δύο εκπομπών μέσα στο 2015.

Οι προετοιμασίες πλέον είναι πυρετώδεις για την κατασκευή του ιδιότυπου σκηνικού με τον κινούμενο «τοίχο», αφού η πρεμιέρα προγραμματίζεται να γίνει μέσα στον Απρίλιο, ενώ η εκπομπή θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα στο prime time με extra καλεσμένους γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές. 

Σε κάθε επεισόδιο τέσσερα αγόρια και τέσσερα κορίτσια, που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούν τον έρωτα και τις σχέσεις, με σκοπό να βρουν το ιδανικό ταίρι.

Η Βάσια Τριφύλλη ήταν η πρώτη παρουσιάστρια των «Ραντεβού στα τυφλά» που προβλήθηκαν στο Mega τη δεκαετία του '90 και γρήγορα αγκαλιάστηκαν από το τηλεοπτικό κοινό. 

Εκανε θραύση

Το τηλεπαιχνίδι, που έδινε δώρο στο τυχερό ζευγάρι ένα ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό, έκανε θραύση και τα νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης εκτοξεύονταν σε κάθε επεισόδιο. «Μέχρι και 98% τηλεθέαση είχε κάνει. Μέχρι και το ΝΒΑ περάσαμε σε νούμερα» είχε δηλώσει λίγα χρόνια μετά σε συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός, που ακόμα τη στενοχωρεί το γεγονός πως ύστερα από τέσσερα χρόνια μεγάλης επιτυχίας (1991-1994) το κανάλι αποφάσισε να δώσει τη σκυτάλη της παρουσίασης του σόου στην Ισαβέλλα Βλασιάδου.

Την επόμενη δεκαετία η Σοφία Μουτίδου παρουσίασε το «Ραντεβού στα φανερά» στον ΑΝΤ1 και την τηλεοπτική περίοδο 2007-2008 το ρομαντικό παιχνίδι επέστρεψε στον Alpha με τη Ναταλία Γερμανού.

Δήμητρα Δάρδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου