24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Τουρκία....Νεκρός αστυνομικός κατά τη διάρκεια βίαιων συμπλοκών




Ένας αστυνομικός έχασε την ζωή του σήμερα κατά τη διάρκεια βίαιων συμπλοκών που ξέσπασαν μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών της άκρας ..
αριστεράς στη συνοικία Γκαζί της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Ο αστυνομικός, που τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρες ενώ η αστυνομία προχωρούσε σε προσαγωγές διαδηλωτών σε αυτή τη συνοικία, εξέπνευσε στο νοσοκομείο, προσέθεσε το τουρκικό πρακτορείο.

Βίαιες συμπλοκές συγκλονίζουν τη συνοικία της Κωνσταντινούπολης μετά τον θάνατο μιας ακροαριστερής ακτιβίστριας κατά τη διάρκεια μιας εφόδου της αστυνομίας την Παρασκευή.

Το μεσημέρι οι δυνάμεις επιβολής της τάξης έκαναν χρήση δακρυγόνων, αντλιών νερού υπό πίεση και πλαστικών σφαιρών με στόχο να διαλύσουν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στη συνοικία Γκαζί, στο βόρειο τμήμα της πόλης, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του θύματος, που ανήκε στη μειονότητα των Αλεβιτών. Εκατοντάδες διαδηλωτές απάντησαν εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ και πέτρες, ενώ έστησαν οδοφράγματα στη μέση των δρόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου