24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Υπέρ των εκλογών τάχθηκε ο Βίτσας...



Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, τάχθηκε υπέρ της προσφυγής στις κάλπες, μετά την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές
Μιλώντας στον...

ΣΚΑΙ ο Βίτσας αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εκλογών λέγοντας «χρειαζόμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση, αυτό δεν μπορεί να σημαίνει τίποτα άλλο». Παράλληλα, απέρριψε το ενδεχόμενο συγκρότησης κυβέρνησης ειδικού σκοπού.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας δεν άφησε ασχολίαστη την κόντρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, παίρνοντας θέση κατά των διαφωνούντων με την υπογραφή της συμφωνίας. «Η διαφορετικότητα δεν μπορεί υπερβαίνει την ενότητα. Καλύτερα να χρεοκοπήσει μια πολιτική ρητορική παρά μια κοινωνία».

Σχετικά με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν μετά τις εκλογές, ο κ. Βίτσας δήλωσε πως βασικός στόχος της κυβέρνησης θα πρέπει να είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με συγκεκριμένη στοχοθεσία σε πολλούς τομείς και συντονισμένες δράσεις ώστε να επιτευχθεί σταδιακά μια συνολική αναμόρφωση του παραγωγικού μοντέλου, ενώ πρόσθεσε ότι «αυτό σημαίνει αναδιάταξη και του ιδιωτικού τομέα, που είναι πλήρως συνδεδεμένος με το Δημόσιο».

Τέλος, δεν σχολίασε τα σενάρια περί εναλλακτικού σχεδίου του Γιάνη Βαρουφάκη, τονίζοντας πως «αλλα είναι τα καυτά θέματα» και στόχος της κυβέρνησης είναι να υπάρξει μια ωφέλιμη συμφωνία και δεν δίνει μεγάλη σημασία σε ό,τι βρίσκεται στο περιθώριο αυτής της προσπάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου