24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Αλέξης Τσίπρας..... επίθεσή κατά των Παναγιώτη Λαφαζάνη, Γιάνη Βαρουφάκη ....«να μην κρύβονται πίσω από την ασφάλεια της δικής μου υπογραφής»


Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ  ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ

Με πολύ σκληρές δηλώσεις ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κλιμακώνει την επίθεσή του κατά των Παναγιώτη Λαφαζάνη, Γιάνη Βαρουφάκη και της...
Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ που διαφοροποιήθηκαν από την συμφωνία με τους Ευρωπαίους δανειστές
«Αν κάποιοι πιστεύουν ότι το εναλλακτικό αριστερό σχέδιο είναι το Σχέδιο Σόιμπλε, η αρπαγή του στοκ των χαρτονομισμάτων της ΕΚΤ ή το να δίνουμε στους συνταξιούχους χαρτάκια «iou» αντί για συντάξεις, ας βγουν να το εξηγήσουν στον ελληνικό λαό» επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας σε πρωινή σύσκεψη με συνεργάτες του.


Με την επιχειρηματολογία αυτή, ο πρωθυπουργός αποδομεί τις απόψεις των μέχρι πρότινος στενών συνεργατών του στα υπουργεία Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών ότι ο λαός θα μπορούσε να επιβιώσει κάνοντας... έφοδο στα διαθέσιμα της Τραπέζης της Ελλάδος, εκδίδοντας IOU's αντί για συντάξεις ή εξυπηρετώντας τον σχεδιασμό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που θέλει να εξωθήσει την Ελλάδα σε προσωρινή αποχώρηση από το ευρώ.

Κλιμακώνοντας την στρατηγική του, καλεί τους αμφισβητίες που έχουν συσπειρωθεί γύρω από τους κυρίους Λαφαζάνη και Βαρουφάκη «να μην κρύβονται πίσω από την ασφάλεια της δικής μου υπογραφής», ζητώντας τους στην ουσία να εμφανίσουν την εναλλακτική τους πρόταση στο λαό προφανώς και με δική τους, διακριτή, πολιτική έκφραση. 

«Έχω πλήρη επίγνωση ότι ανέλαβα την ευθύνη ενός δύσκολου συμβιβασμού. Ενός συμβιβασμού, όμως, που μας κρατά ζωντανούς να συνεχίζουμε να παλεύουμε» υπογραμμίζει ο κ. Τσίπρας εξηγώντας ότι η επιλογή που έκανε ήταν η μοναδική εναλλακτική λύση που θα μπορούσε να κρατήσει την χώρα ζωντανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου