24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

.....πρώτη φορά ''ατέρμονο πολιτικό μπλα μπλα''



Σε λίγο ,  αντί να οδηγήσουν κάποιον ολιγάρχη στη φυλακή, θα αρχίσουν να κλείνουν ο ένας σύντροφος τον άλλον στον Κορυδαλλό.


Οι πολίτες πριν ακριβώς μισό χρόνο έκαναν την προσωπική τους υπέρβαση (σε μεγάλο ποσοστό) κι έστειλαν τον Αλέξη στο Μαξίμου και την κομπανία του στα υπουργεία (και στην πρώτη θέση των πάνελ των τηλεοπτικών στούντιο)!
Όμως αντί για την πρώτη φορά διακυβέρνηση από μία ...
Ριζοσπαστική (;) Αριστερή (;) Παράταξη, ζήσαμε την πρώτη φορά ''ατέρμονο πολιτικό μπλα μπλα''! Η χώρα καταρρέει, η αγορά είναι στα όρια του flat line και οι σύντροφοι του Σύριζα ακόμα το... συζητάνε.


Συζητάνε το ποιοι είναι, ποιο είναι το κόμμα τους, γιατί είναι εκεί που είναι, αν θα έπρεπε να είναι εκεί που είναι, αν θέλουν ευρώ, δραχμή, μνα ή ρούβλι, αν θα κάνουν διαρκές ή τακτικό συνέδριο κι άλλα τέτοια υπαρξιακά. Την ίδια στιγμή το ιδιωτικό κομμάτι της οικονομίας,κλείνει κλειστά γυμναστήρια για την τέλεση ομαδικών χαρακιριών.

Αλλά οι σύντροφοι δεν χαμπαριάζουν τίποτα. Όλα κινούνται σε ώρα και ρυθμούς Αριστεράς!
Αφήστε δε που αν μέχρι σήμερα νομίζατε πως, το ότι πήρε ο Βενιζέλος κάποτε τα άκρως απόρρητα αμυντικά σχέδια στο σπίτι του, ήταν η πιο ακραία πολιτική συμπεριφορά που ξέρατε, χάσατε.! Εδώ έχουμε σε... δημόσια διαβούλευση Επαναστατικά Σχέδια! Ντου στο Νομισματοκοπείο, εθνικοποίηση τραπεζών, χακάρισμα του TAXIS, κι άλλα τέτοια ακραία, όλα στη φόρα, όλα κρεμασμένα στα μανταλάκια των μέσων ενημέρωσης!

Το πιο εκπληκτικό τέλος είναι ότι, αν και οι σύντροφοι έχουν απέναντί τους ένα κυριολεκτικά σάπιο μαφιόζικο σύστημα διαπλοκής ολιγαρχών- εκδοτών -πολιτικών -δημόσιων λειτουργών, με την ατολμία , τους ερασιτεχνισμούς και το ατέλειωτο μπλα μπλα τους, κατάφεραν σχεδόν να τους εξαγνίσουν όλους αυτούς και να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές της αρνητικής κριτικής. Σε λίγο δε, αντί να οδηγήσουν κάποιον ολιγάρχη στη φυλακή, θα αρχίσουν να κλείνουν ο ένας σύντροφος τον άλλον στον Κορυδαλλό.


Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Απο τό Fimotro,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου