24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

....γράφουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ στα αρχίδια τους....Ξεκίνησε τον πόλεμο κατά Τσίπρα ο Λαφαζάνης



Επίδειξη ισχύος από τον επικεφαλής της αριστερής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ,Παναγιώτη Λαφαζάνη, σε εκδήλωση της ιστοσελίδας «Iskra» ..
στο γήπεδο του Πανελληνίου, ο οποίος έκανε έναν συμβολισμό, συνδυάζοντας τη κουλτούρα της αριστερής πλατφόρμας με το όνομα του ιστοτόπου: 


«Η iskra στα ρωσικά σημαίνει σπίθα, ήταν η πρώτη επαναστατική εφημερίδα του Λένιν στα σκληρά χρόνια της τσαρικής αυτοκρατορίας. Και η δική μας iskra έχει βοηθήσει με τη δική μας σπίθα να ανάψει τη φωτιά του αγώνα μετά από αυτά τα πέντε μνημονιακά χρόνια».

«Να πούμε ένα μεγάλο όχι μέχρι το τέλος», υπερθεμάτισε ο πρώην υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και συνέχισε, «Οι αντιμνημονιακοί αγώνες του λαού μας δεν πήγαν χαμένοι ούτε τελείωσαν. ​Οι αγώνες θα συνεχιστούν και θα πάρουν νέα ορμή. Το νέο όχι του λαού μας μπορεί η κυβέρνηση να το παραμέρισε, αλλά δε σημαίνει ότι νικήθηκε και τάχα ο λαός μας το μετέτρεψε σε ναι»​.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου